Янаки Стоилов: Предложението на Първанов за общи листи е странно

  • 19 януари 2015 09:32

  • 1647
  • 2
Янаки Стоилов: Предложението на Първанов за общи листи е странно
© Булфото

Не изключвам партньорство с АБВ по места, но това не може да се случи, без да бъдат изпълнени две условия. Първото е БСП да поддържа единна политика по отношение на местната власт, а не да участва във всякакви коалиции. И второто, докато АБВ продължава да обслужва управлението, имаме различия по редица въпроси. Излизането им от управлението е крачка към това да се излезе с общи листи. Така Янаки Стоилов коментира пред ТВ7 предложението на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в двете партии да излязат с общи листи на предстоящите местни избори.

Големият резерв е да върнем доверието на хората, които искат да имат лява партия, която изразява техните интереси, но това не може да става по механичен начин, подчерта Стоилов.

Той определи предложението на Първанов като странно. Напомняло му на развод, след който бившите съпрузи се събират да отпразнуват първата годишнина от раздялата си. Това означава, че някой, оценявайки своите предишния действия, е сбъркал, изтъкна Стоилов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1647 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
манев

2015.01.19 | 20:16

2
Защо Стоилов си въобразява, че защитават интересите на народа?
ВАРНА ПОМНИ!!!

2015.01.19 | 20:15

1
Къде беше Стоилов, когато агент гоце по времето на БКП продаде Българския Морски Флот, и хиляди останаха без работа, къде бяхте другарю Стоилов, защо тогава не помислихте за доверието на хората?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини