Страшен гаф на транспортния министър, обърка си отговора (обновена+видео)

  • 16 януари 2015 10:19

  • 13657
  • 33
Страшен гаф на транспортния министър, обърка си отговора (обновена+видео)
©

Страхотен гаф сътвори министърът на транспорта Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета по време на днешния парламентарен контрол.

След като около 2 минути чете отговор на въпрос, зададен от народния представител Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в, за реформата в БДЖ, накрая се оказа, че той всъщност чете не това, което трябва.

„Момент... Това... Четем отговор на друг въпрос, да... Съжалявам!“, сепна се той и набързо изтича да смени папките. „Съжалявам много“, смири тона Московски и се върна на въпроса за железниците.

Шефът на парламента Цецка Цачева побърза да замаже положението, макар че също се изкикоти: „Така е, като се събират много въпроси, колеги. 15 часа отговори на парламентарен контрол“.

Иначе нелепата ситуация бе съпроводена със спречкане между него и Кадиев. Вторият поиска да бъдат коментирани случаите, в които по една жп линия се движат влакове един срещу друг, намеквайки, че този въпрос е задал още през ноември миналата година, но не е получил задоволителен отговор.

„Понеже искате да се заяждате, да Ви кажа, че по наше време поне не са палеха хора, по ваше време се палеха и хора“, отговори на това Московски.

След сътворения от него гаф обаче Кадиев реагира така: „Аз разбирам, че масата въпроси е толкова голяма, че по средата на отговора разбирате, че не четете правилния въпрос. По същата логика мога да кажа,че при вас имаше терористичен акт, а при нас нямаше, но такива неща се случват. В никакъв случай не се заяждам".

Искам да ми отговорите като човек, а не да четете това, което са Ви написали експертите, продължи Кадиев, „Вие чувствате ли се спокоен от безопасността в българските държавни железници? Вие бихте ли натоварили вашето семейство на влак и да отидете някъде?“.

„Майка ми и баща ми дойдоха на гости на Коледа с влак, така че железниците те използват често“, защити се обаче министърът на транспорта.

Последвайте канала на

13657 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар
BOIKO SKOPENATA TIKVA-GALTA TURSKA SPERMA

2015.06.25 | 15:49

32
BOIKOOOO-ZAKAME DA NI VARNESH MILIARDITE KURVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

2015.06.25 | 15:49

33
пууууу да ти еб@ майката турска сидерастка

2015.06.25 | 15:49

31
Този ман.гал иска да приватизира БДЖ ! ДОЛУ ГЕРБ
Крум Усаински - Крупник

2015.06.25 | 15:49

30
5 години управление на ГЕРБ по нищо не се различава от това на БСП и ДПС , дори е по-лошо и от техните :)))

2015.06.25 | 15:49

29
Не плюйте Московски. Вярно, момчето е нагло, между другото ценно качество заради което е подбиран, но той цели съвсем друго със спиране на влакове, а именно, подобряване здравето на народа. Ходете пеш, яжте малко, стойте на студено, обличайте се в по-вехтички одежди и ... ще живеете дълго. И Москов е съгласен, че по такъв начин железниците ще помогнат на здравеопазването.

2015.06.25 | 15:49

28
Московски е тъп и некадърен.

2015.06.25 | 15:49

27
Московски Mangal prost kato dapadjia
222

2015.06.25 | 15:49

26
Този като го гледам има някой римлянин прародител,а може да не е толкова пра.

2015.06.25 | 15:49

25
Иначе има самочувствие на богопомазан.Така е,като няма човек собствено мислене,а повтаря папагалски Вожда си!!!
Бойко Борисов е педераст!

2015.06.25 | 15:01

24
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!

2015.06.25 | 15:00

23
Прост циганин,като Тиквоча .

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини