Румен Петков: Изчезването на Петко Сертов е трагедия (видео)

  • 11 декември 2014 08:21

  • 4409
  • 4
Румен Петков: Изчезването на Петко Сертов е трагедия (видео)
©

Изчезването на Петко Сертов си е трагедия, затова много ми се иска да свием спекулациите по темата. Това каза в сутрешния блок на БНТ депутатът от АБВ и бивш министър на вътрешните работи Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Това, което вчера каза МВР, е резонно. Когато нямаме обективна информация, разсъжденията имат спекулативен характер и са излишни, добави Петков.

По думите му Петко Сертов не е конфликтна личност. Петков не допуска изчезването на бившия шеф на ДАНС да е заради негови икономически или политически зависимости.

Изчезването на такъв човек автоматически предполага ангажирането на Интерпол. Изчезването на човек от такъв ранг не може да мине незабелязано и без интерес, коментира Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Според бившия вътрешен министър държавата не се грижи достатъчно добре за хората, заемали ръководни длъжности в службите за сигурност. По думите му те често са забравяни и вместо да се използва капацитета им, у тях остава чувство на огорчение.

По темата "Южен поток" депутатът от АБВ заяви, че много се надява решението за спирането на енергийния проект да не е окончателна. Според Петков страната ни ще понесе сериозни загуби от спирането на проекта.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в коментира, че отношенията между политическите сили в управляващата коалиция са сложни. Той каза, че се надява здравият разум да надделее и правителството да продължи да работи за осигуряване на политическа стабилност. Това, по думите на Петков, ще срещне подкрепата на АБВ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4409 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.12.13 | 20:24

4
Още едно предположение:Да не е на Малдивите с някое готино младо гадже?
FM

2014.12.13 | 20:21

3
Трагедия. Само да не е Древногръцка или по Шекспир.
ДЕДО МИРО ОТ МИРОВЯНЕ

2014.12.13 | 20:21

2
ЕЙ БРЯ,БРЯ,БРЯ...ТО ВЕЧЕ ОСТАНА ЛИ "СПЕЦ" В БЪЛГАРИЯ,КОЙТО НЕ ИЗ*РА ВЕЩОТО СИ МНЕНИЕ И ХИПОТЕЗА! МИНДИЛИ,ОСТАВЕТЕ ИНТЕРПОЛ ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА!
Умник Гюро

2014.12.13 | 20:21

1
Румба: Време е вече да обявим ДПС извън закона... Защото тя е терористична организация, занимаваща се с изтребването на великия, но беден български народ... Съд!!!... Същото да се случи и с БСП/БКП, която е другата терористична организация в България.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини