Павлова: Пътната безопасност е наш приоритет

  • 10 декември 2014 10:39

  • 1318
  • 3
Павлова: Пътната безопасност е наш приоритет
©

Пътната безопасност е сред приоритетите в управленската програма на правителството, коментира министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, цитирана от пресцентъра на министерството. "Безопасността на пътя зависи както от институциите, така и от гражданите.

"Уверена съм, че със съвместни усилия можем да намалим жертвите на пътя", е казала Павлова на церемонията по връчване на годишните награди за пътна безопасност, организирана от фондацията "Годишни награди за пътна безопасност".

Тя е посочила, че Министерството на регионалното развитие и благоустройството има за цел да гради по-добри и сигурни пътища.

Министър Павлова пожела 2015-а да е годината, в която да се върне тенденцията от 2013 г. - да се намалят жертвите по пътищата. "Много е тъжно сега, след четири успешни години, да правим равносметка, че 2014-а е била годината със значително увеличение на пътните инциденти", каза Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Тя е връчила специалната награда в категорията "Инициативи за пътна безопасност - фирми и корпорации".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1318 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.12.11 | 11:57

3
За каква пътна безопасност когато пътищата са осеяни с дупки пътя ли да гледа водача или автомобилите? Видя се че и от запалените фарове през деня няма полза единственият келепир е за полицаите удобен начин да те спрат!

2014.12.11 | 11:57

2
Със или без преоритет необходими са сериозни законодателни промени. Например за ПТП със смъртен случай, виновника 10 години без право на обжалване! Водачите нямат никаква култура на движението а възпитанието е мутренско.

2014.12.11 | 11:57

1
Тая не разбира от нищо.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини