Заради парите на Топлофикация в КТБ страда инвестиционната програма на дружеството

  • 04 декември 2014 10:58

  • 743
  • 0
Заради парите на Топлофикация в КТБ страда инвестиционната програма на дружеството
©

„Парите, които са блокирани в КТБ са пари за инвестиции и поради тяхната липса страда и инвестиционната програма на Топлофикация“, каза пред журналисти в Народното събрание кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, предаде репортер на novini.bg. Тя взе участие в кръгла маса на тема „Реформа в образованието – основа за икономическото развитие на България”.

„Текущите задължения се изплащат от дружеството така, както обикновено. Ръководството на дружеството е гарантирало, че по такива причини сезонът не е застрашен. Топлофикация имаше и преди сметки в повече от 7-8 банки. Заради това директорът беше отстранен. Надяваме се всичко възможно да бъде направено, за да могат да се спасят тези средства“,обясни Фандъкова.

Относно информацията, че голямо изпускане на мазут от Топлофикация е замърсило пречиствателна станция край София, тя съобщи, че е възложила проверка по случая, която не е приключила. „В самата пречиствателна станция са реагирали адекватно и няма проблем за работата на станцията“, съобщи още Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Последвайте канала на

Десислава Станева
743 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини