Мартин Димитров и Таско Ерменков си спретнаха сериозен скандал по темата "Южен поток"

  • 03 декември 2014 08:45

  • 5119
  • 21
Мартин Димитров и Таско Ерменков си спретнаха сериозен скандал по темата "Южен поток"
©

Ясна е причината за спирането на "Южен поток" и това е Русия. Владимир Путин не можа да изпълни европейските правила. Всички засегнати държави, между които е и България, могат да си търсят правата в съда.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, депутат от Реформаторския блок. Негов опонент Таско Ерменков, народен представител от БСП-Лява България. Двамата проведоха сериозен спор по темата "Южен поток", като често се стигаше до размяна на обидни реплики и водещата беше принудена да прекъсва често двамата, за да се разбере какво искат да кажат. "Южен поток" спря заради такива като Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на. Искам да поздравя всички "сини", които водеха деструктивна политика за разсипването на България. Тези хора са национални предатели и един такъв стои до вас, започна ударно Ерменков. Под достойнството ми е да слушам такива неща. Национално предателство е законопроекти да се пишат в Москва и да се внасят в София. Хората от БСП са нагли. Този проект беше спрян по времето на тяхното управление, с премиер Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Твърденията им са спешни и нелепи, не му остана длъжен Димитров.

Спрете да говорите глупости и да лъжете. Вие сте национален предател. Никога правителството "Орешарски" не е спирало този проект. Той спря само тръжната процедура, отвърна Еременков. Не можем да говорим за пропуснати загуби, защото никога не стана ясно каква ще е приходната част на този проект. Има две условия, за да се случи "Южен поток". Те са да се спазят европейските правила и проекта да бъде икономически ефективен, обясни от своя страна реформаторът. Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на обръща палачинката. Те винаги са говорили, че "Южен поток" ще ни направи зависими от Русия. Е, сега ще станем зависими от Турция. Много добре знам какво ще ми отговори г-н Димитров, заяде се Ерменков.

В България трябва да спрем с руските монополи. Ние нямаме никаква алтернатива, защото интерконекторните връзки със съседните страни бяха саботирани от социалистите. Правителството на Орешарски нарочно спря изграждането на връзките с Румъния и Гърция. Има среди в БСП, които нарочно държат България зависима от един източник. Няма друга такава държава В ЕС. През 2015 година е задължително да изградим интерконекторната връзка с Румъния. Хората от БСП искат да тече газ само от една тръба, идваща от Русия, атакува отново Димитров. Г-н Димитров не може да слага точка на изреченията и трябва да си взема сам думата, прекъсна го Ерменков. Не мога да разбера, защо десни политици, които искат да не сме зависими от Русия, сега ни правят зависими от Турция. Ние сме зависими от СССР. това е така, защото получаваме газ от бивши съветски републики, разкри соцдепутатът. Браво. Най-накрая си признахте, че сте зависими от СССР. Ние това го знаем, но е хубаво че си го признахте, репликира го Димитров.

Тук спорът ескалира и двамата започнаха да говорят един през друг. Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на се опитваше да обясни, че решението на Кремъл за спиране на "Южен поток" е поредното извиване на ръце. Таско Ерменков беше убеден, че с "Южен поток" е свършено и за това са виновни всички десни политици. За финал той избухна с репликата: Не спряхте да правите политически ку*волък. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5119 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар

2014.12.04 | 16:48

21
Вие осъзнавате ли изобщо,че със спирането на този проект,цяла Европа попада в капан и зависимост?Турция държи в ръцете си Европа,идиоти!
АНОНИМЕН

2014.12.04 | 16:47

20
ЗАЩО ИЗТРИВАТЕ НАПИСАНОТО ТУК.ИСТИНАТА МНОГО БОЛИ,ЗАЩОТО БЪЛГАРИНА НЕ Я ВИЖДА И Е СЛЯП ЗА НЕЯ.СЕГА БЪЛГАРИЯ СТАНА ОЩЕ ПО-БЕДНА И ОПУСТЯ ЗА КЕФ НА АМЕРИКАНЦИТЕ.
АНОНИМЕН

2014.12.04 | 16:47

19
ТОЗИ МАРТИН ДИМИТРОВ ДА НАПУСНЕ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ,ЗАЩОТО Е ПРЕКАЛЕНО МНОГО ТЪП И НЕГРАМОТЕН.ПЪЛЕН БОКЛУК!!!! ТОЗИ РАБОТИ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!!!!!ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА,ВРЕДИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!

2014.12.03 | 23:32

18
БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИ ЗА ЕВРОПА И АМЕРИКА ТАМ СА БОГАТИТЕ И УМНИ ХОРА ТАМ ХОРАТА ЖИВЕЯТ НОРМАЛНО И ДЕМОКРАТИЧНО НЕ КАТО ПИЯНИТЕ руснаци ГЛАД И МИЗЕРИЯ

2014.12.03 | 12:57

1
Така е,но този проект беше европейски и с европейски инвестиции,а не руски,Русия беше само източника на газта.

2014.12.03 | 23:32

17
80 години сме под руско влияние за това България е на това дередже.

2014.12.03 | 23:31

16
КЪДЕТО Е СТЪПИЛ руски БОТУШ И ТРЕВА НЕ НИКНЕ

2014.12.03 | 19:35

12
АБЕ ПАПАГАЛ ТУРЦИТЕ ПО ПРОСТИ ЛИ СА ДА ПРАВЯТ ПРОЕКТА.

2014.12.03 | 19:37

15
Политическия курвълък го правите вие другарю Ерменков, вие и вашата курвенска партия.

2014.12.03 | 19:36

14
бсп се нагълтаха с комисионни като по белене, разсипаха южен поток по същия начин и се по същия начин обвиняват следващите

2014.12.03 | 19:35

13
Сега гледайте и Черноморското находище да прецакате и румънците да го източат под носа ви,докато вие си играете на замервания с реплики,това вече ще върха на простотията!

2014.12.03 | 19:35

11
ЗАЩО русофилите НЕ КАРАТ МОСКВИЧИ И ЖИГУЛИ А КАРАТ ЗАПАДНИ КОЛИ ЗАЩО ДЕЦАТА ИМ УЧАТ НА ЗАПАД А НЕ ПРИ ПИЯНИТЕ руснаци А А А

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини