Кадиев отрече да се е предлагал за финансов министър

  • 29 ноември 2014 17:55

  • 1740
  • 1
Кадиев отрече да се е предлагал за финансов министър
© Булфото

Депутатът от БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в отрече информацията да е предлагал себе си на ГЕРБ като най-удачен избор за финансов министър.

Припомняме, новината се появи по-рано днес, като според нея слухът е потвърден в петък от трима министри от новото правителство и двама висши функционери на БСП и АБВ.

Ето какво написа Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в във Фейсбук профила си по темата:

„През 1992-95 бях репортер в "24 часа". Тогава никога не бихме си позволили да пуснем статия без автор, с анонимни източници и пълна с интриги и неверни неща.
Медиите са един от големите проблеми на държавата. Всички политици мислим, че ги използваме, а всъщност те използват нас. Корупцията и поръчкова журналистика не просто процъфтяват. Те вече са "еталон" за поведение.
Прочетете тази статия. Тя е класически пример за липса на основни журналистическа етика и принципи.
С такава журналистика можеш да си купиш БМВ за година, но не можеш да застанеш с името си.
Кое е по-ценно?
Благодаря на вестника, на който все пак отделих 3 години от живота си като негов репортер, че се занимава така пространно с мен. Можеха поне да ме питат кое от тези клюки е вярно и кое не, но очевидно не това е новият стил, наложен от Пеевски
че статията е толкова клюкарска и дори няма автор, както и в нея са само анонимни източници от БСП, АБВ и ГЕРБ“.

Последвайте канала на

1740 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
СОЦИАЛЕН КАПИТАЛИСТ

2014.11.30 | 10:35

1
КАПИТАЛИСТ МИЛИОНЕР НАРИЧАЩ СЕ СОЦИАЛИСТ. СЪРАТНИК НА Р.ОВЧ. . БЕЗСРАМНИЦИ. А НИЕ ЧЕСТНИТЕ СОЦИАЛИСТИ НЕ МОЖЕМ ДА СИ КУПИМ ХЛЯБА.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини