Димитър Главчев: Мнозинството е в много добра кондиция (видео)

  • 28 ноември 2014 08:15

  • 1704
  • 3
Димитър Главчев: Мнозинството е в много добра кондиция (видео)
©

Мнозинството е в много добра кондиция. Напрежението е при БСП. Това каза в сутрешния блок на БНТ депутатът от ГЕРБ и зам.-председател на парламента Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в по повод избора на постоянните парламентарни комисии. По думите му балансът при определяне на състава на комисиите е спазен.

Главчев посочи, че въпросът дали Патриотичният фронт ще оттегли подкрепата си за кабинета заради назначаването на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната, трябва да бъде зададен на тях. По-важното е, че това, което ни е събрало като ценности - стабилността и реформите, е много по-важно от някои дребни противоречия. В името на решаването на тежките проблеми, които стоят пред страната, тези противоречия могат да бъдат преглътнати, заяви зам.-председателят на парламента.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1704 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
3

2014.11.28 | 13:48

3
А ми как иначе , г-не напрежението не е само в БСП а навсякъде където се допреш,,,,,,,, на този свят не сте само Вие и е крайно време да гледате по-далече от носи си !!!

2014.11.28 | 12:31

2
Димитър Главчев: "Мнозинството е в много добра кондиция, противоречията могат да бъдат преглътнати в името на пълните джобчета!"

2014.11.28 | 12:31

1
Докато има Тиква (и матриал) - не може да има ценности !!!!!!

Добави коментар

Водещи новини