Писанчев се объркал при изслушването си в НС, нарекъл джамията черква (видео)

  • 28 ноември 2014 08:11

  • 4262
  • 4
Писанчев се объркал при изслушването си в НС, нарекъл джамията черква (видео)
©

"Научихме много малко неща от закритото изслушване вчера на шефа на ДАНС Владимир Писанчев", заяви в сутрешния блок на Нова телевизия зам. - председателят на Реформаторския блок Иван Иванов.

"Знаехме много повече благодарение на пресконференцията на ДАНС и Специализираната прокуратура, както и благодарение на информациите от медиите. Вчера се отговаряше едносрично", заяви Иванов.

Коментарът му бе по повод това, че от РБ поискаха оставката на Писанчев.

Росен Петров от ББЦ заяви, че е задавал конкретни въпроси на шефа на ДАНС. Пример за такъв е колко джамии има под юрисдикцията на Главното мюфтийство и колко не са под командването на мюфтийството. Петров обаче не получил отговор на въпроса си. Той обясни пред водещите на "Здравей, България", че по думите на Писанчев това в момента се проверявало.

Методи Андреев от ГЕРБ  също изрази незадоволството си от вчерашното изслушване на Писанчев в Народното събрание. "Това което видяхме в циганската махала на Пазарджик е не добре свършена работа от ДАНС. Защо е била цялата блокада на цялата циганска махала?", попита Андреев.  "Това според мен наистина е била ПР акция", каза още депутатът от ГЕРБ.

Росен Петров разказа още, че вчера Писанчев объркал джамията с църква и нарекъл мюсюлманският храм - черква.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4262 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ЦИРК

2014.11.28 | 14:26

4
Атака тип Борисов №110

2014.11.28 | 14:26

3
Какво ме триете?Искат да превземат ДАНС,за да държат в силиво подчинение страната.И този кухар им приглася.

2014.11.28 | 14:26

2
силиво - силово

2014.11.28 | 14:26

1
Ти Петров винаги ли си бил праволинеен правилно ли си се изказвал не си се обърквал, бил си точен така само ти си мислиш и недеи много да знаеш

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини