БСП: АБВ все повече става патерица на ГЕРБ

  • 20 ноември 2014 07:57

  • 1556
  • 3
БСП: АБВ все повече става патерица на ГЕРБ
©

Ние имахме внесен законопроект за отмяна на плоския данък. Нямаше как да подкрепим ГЕРБ.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Димитър Горов, депутат от БСП-Лява България. На ясно сме, че всички казват, че ние сме въвели плоския данък. Този данък имаше за момент положителен ефект, защото тогава икономиката вървеше, доходите растяха. През последните години това не се случва и поради тази причина плоския данък трябваше да се отмени. При кабинета "Орешарски" не ни стигна подкрепата, а не времето, за да отменим този данък, обясни той.

АБВ все повече се превръща в патерица на ГЕРБ. Това е видно и от идеята за пенсионната реформа на новото правителство. Лявомислещ човек не може да се съгласи с такава реформа. Ние бързаме да внесем законопроект по темата, разкри Горов. Целият УС на БНБ трябва да си подаде оставката, а не само Иван Искров. Те проспаха проблема КТБ. Видно е, че трябва да преминем към Европейския банков надзор, завърши депутатът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1556 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
месара

2014.11.21 | 10:55

3
абе другарю димитър , това да не сте вие от бсп които имахте нужда от патерицата ви дпс ? смешни стеееееее !!! надпреварвате се да плювате кабинета , абе приемете че сте вън от властта и с патерица и без патерица , закрийте я тая така наречена партия бсп и почвайте да си търсите работа !!!

2014.11.21 | 10:55

2
Завистта и злобата, нямат почивен ден.

2014.11.20 | 20:19

1
Аде гоце.

Добави коментар

Водещи новини