Корнелия Нинова: ГЕРБ разтуриха държавата

  • 06 октомври 2011 08:31

  • 4833
  • 15
Корнелия Нинова: ГЕРБ разтуриха държавата
© Интернет

Никога по света , нито един парламент не спира да работи по време на избори, каза в сутрешния блок на Нова телевизия Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, депутат от БСП

„Нас, народът с пряк вот ни е избрал – да правим закони и парламентарен контрол, а ние сега няма да можем да го правим, защото сме в предизборна кампания“, аргументира се червеният депутат.

В момента има няколко много важни закона, които чакат, уточни Нинова. Особено важен е Закона за обществени поръчки, който чакат общините и най-важният закон- за държавния бюджет, а управляващите не искат този дебат изобщо, защото правят избори.

В Конституцията пише, че Народното събрание прави парламентарен контрол, това е изконната работа на един парламент и в този правилник не пише, че през октомври не заседаваме и в момента ГЕРБ нарушават Конституцията, категорична е народната представителка.

Днес се събираме и обсъждаме с колегите от другите парламентарни групи какво ще предприемем срещу управляващите, ще използваме всички възможности, които решиха да разпуснат парламента, защото сме в предизборна кампания, нямаме министър на вътрешните работи, защото ходи по концерти, допълни Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

„Разтуриха държавата и направиха големи глупости за тези две години управляващите“, критикува сегашния кабинет депутатката.

Тя си призна, че и БСП е правили грешки по отношение на присъствие в пленарна зала.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за заключи иронично, че за балотажа на изборите – 30 октомври, управляващите ще удължат ваканцията на Народното събрание с още една седмица.

Последвайте канала на

4833 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
Димитър Иванов

2013.05.11 | 23:38

15
ГЕРБ - Грабители Ексцентрици и Рушители на България БРЕГ - Българи Разочаровани от Европейското Гражданство. Какво ли ще стане след 2 години--ще пътуваме с каруци по новите магистрали и ще чакаме да падне от небето някой пиян инвеститор.............
ali

2011.12.08 | 19:41

14
kurnelia
БД

2011.12.08 | 19:38

13
ЧЕРВЕН ЗАСТАРЯВАЩ БОКЛУК,КАК ТЕ ТРАЯТ В КЪЩИ
димитър благоев ако въоще нещо ви щрака в кратунит

2011.10.07 | 21:52

12
как пък се събраха най некадърните в герб и ние другарите още неможем да повярваме че каквото сами си направят като гаф друг неможе да го направи абе тия верно че са прости ама то вече тяхното е класическа гръцка трагикомедия айде бъра управлението на държавата не е като да пазиш тръбите на лукойл ами посегна и на резерва от 8милиарда които наследи от нас
владо

2011.10.06 | 20:54

7
Елементарно политическо животно с простовати общолафия за простовати мозъчета! Като гледам No1 и No 3 веднага ти става ясно защо говори простотии - все още има кой да им се връзва! След всяко комун .правителство държавата трябва са се спасява - след Луканов - купонна система; след Виденов - тотално унищожена държава със долар-3000лв,пенсии по 4-5 долара и половината фалирали банки; след гей Сергей уж 8млд резерв се оказа ,че всъщност има 1,5 млд дупка в бюджета! Във всяка норм. държава подобни политически чучела биха се скрили тотално или биха били в затвора ,но не и тука! И само тук вместо да си зарият главата в пясъка от срам ,ги виждаш още по - облещени и още по - обвиняващи!Но докато в държавата има и 1 останал бетонен червен мозък ,като на No1 и No3 подобно малоумие ще върви!Разбира се ,че стават все по-малко - затова са и толково озлобели - нооооо всекиму според възможностите, а комун. такива са жалки!ИМА КОМУНИСТ - ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!

2011.10.07 | 15:53

11
Толкова за ''добрият тон, позитивното мислене, липсата на злоба и изнервеност'' ... И да се чуди човек, откъде толкова свободно време за един много добър лекар, с изключително интензивен личен жижот??? Типичен пример за поведение тип - ''не ме гледай какво върша, а слушай какво говоря''. Владе, елементарно е да присписваш настоящи неуспехи на миналото две години и половина след като си поел нещата с обещанието, че ще дойдеш на мястото на некадърните и ще оправиш нещата ! Да, приемам, че управлението на БСП беше ужасно, но прочети цифрите към момента: чуждите инвестиции през 2008г. са 7 млрд.лв. а през 2011г. са намалели на 1.8млрд.лв. И преди да си оправдал това със световната криза, ще ти кажа, че Румъния тази година е привлякла 50% повече инвестиции от нас ! Най-лесно е да се оправдаваш с чужди грешки, по-трудно е да си достатъчно кадърен да ги поправиш ! Съгласна съм с лозунга, който издигаш в края на почти всеки свой коментар, с допълнението, че ГЕРБ и в частност нейния господар влизат точно в тази група и точно затова имаме проблем!
evgeni

2011.10.07 | 15:25

10
Опашката на триглавия Змей-АБВ/100-летница и метастази/ се нарича ГЕРБ !!!!
ПРЕПИСАНО ЗА ОБЩО ИЗВЕСТЯВАНЕ

2011.10.06 | 21:58

9
2011-10-06 - 08.10 (събота) 19.00ч. гр. София Пилоните на НДК След 22 години тежко боледуване почина Народното доверие. Благодарение усилията на лекуващите екипи (нашите правителства), пациентът почина с подобрение. Zamunda.net и Обединени непартийни органиции (ОНО), Ви призовават да се включите към траурното факелно шествие и погребението на покойното Народно доверие. Ковчегът ще бъде изложен за поклонение от 19.00 ч. пред пилоните на НДК. По-късно с факелно шествие, катафалката ще се предвижи по бул. "Васил Левски", площад "Народно събрание" до Паметника на Незнайния войн, където ще се отслужи опело. В събота погребваме Народното доверие, но и Народното търпение е на смъртен одър. Все още има шанс да го спасим! Или няма клинична пътека за това? От опечалените близки и роднини на покойника. ОНО: Black legion MC, Гражданско сдружение "Сила", Съюз за свободен интернет(Zamunda), АРГО, Сдружение на частните детективи.
evgeni

2011.10.06 | 20:54

8
--- Прикрепено писмо (1Гб>1гр.олово) ---- Подател: евгени славков До: press@president.bg, mvr@mvr.bg, press@mvr.bg, office@mvr.bg, webmaster@mvr.bg, dans@dans.bg, office@dans.bg, signali@dans.bg, director@dans.bg, director@mvr.bg Относно: 1Гб>1гр.олово Дата: Четвъртък, 2011, Октомври 6 10:17:55 ЕЕЩ При 200 знакови убийства и неразкрито нито 1,какво ви говори това ??? Службите,които ги направиха ги избиха поради непокорност,а сега Борисов за какво ДС говори ???Луканов се опита да промени курса на 100-летницата взе та умря ,преди това противопоставиха И.Павлов за да се скара с Луканов на темата "Кой ще кара влака",та и той се пренесе в небитието,за да му припишат БИТКАТА.Икономичеески кръговеот типа В.Илиев,и те се споминаха,а оцеляха най-СИЛНИТЕ-ПЪРВОСЪЗДАТЕЛИТЕ- АБВ !!! Просто въпрос на НЕЩОТО и нищото.АБВ се изпълнява с пълна сила и днес .Сега флашките вършат по-добра работа,отколкото ПРЕСЕЛЕНИЕТО под земята.Това ГО знаят "Хилендарски" и "Стършела" и "учителя Йода/по физическо/". Драгите зрители още ли залагате на Този и Онзи със цената на живота си.
аз

2011.10.06 | 20:54

6
номер 7 поредния гербаджия който по примера на бойко тиквата гледа назад и обвинява предишните,може и така да е но никой не казва какво положително правят герб?
Darwin

2011.10.06 | 20:44

5
Путковидна червена еуглена. Голям човек, но малко животно. И въобще не е корумпирана, разбира се.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини