РБ не го очакват кой знае какви проблеми, смята Даниел Вълчев

  • 18 ноември 2014 17:44

  • 2214
  • 4
РБ не го очакват кой знае какви проблеми, смята Даниел Вълчев
©

РБ е коалиция от 5 политически партии. В това коалиционно споразумение е записано, че ще се проведе съюзен конгрес през септември. Това коментира Даниел Вълчев от Реформаторския блок в предаването „Лице в лице“.

България за гражданите винаги е било да я има тази коалиция. Коалицията реформаторски блок ще се яви на всички предстоящи избори, заяви Вълчев.

Той заяви, че не смята, че Реформаторския блок го очакват някакви кой знае какви проблеми.

Какво като изберем едно лице да се кичи с карамфил отпред. Има колективен орган в съвременната демокрация, коментира Вълчев избирането на председател на Реформаторския блок.

Близо 8% гласуваха за тази коалиция, следователно има очаквания да свършим някаква работа, каза той.

Когато сме готови ще направим каквото трябва. Когато и 5-те партии се съгласим, тогава ще има това, което трябва да има.

Трябва внимателно да си прочетем правилата, които сме си приели и да си ги спазваме, коментира Вълчев.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2214 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
fazan

2014.11.18 | 21:55

4
Tazi dvulichna mocuna dokoga shte e v politikata?
Избирател

2014.11.18 | 21:55

3
Г-жо Кунева, г-н Вълчев, избирателите на РБ очакват от вас да правите държавни, а не вътрешнопартийни реформи ! Прекалявате ! Търпението ни скоро ще се изчерпа !

2014.11.18 | 21:55

2
А вие г-н Вълчев, обяснете на българския народ от къде натрупахте тези милиони? Сигурно от заплатата ви като министър на образованието.....
цеко

2014.11.18 | 21:55

1
Господин Вълчев,трябва да Ви срам когато говорите.Като Министър на образованието закрихте много училища.Сградите на ,които сега са развалини,унищожи се държавна собственост за милиони лева.Време е да се потърси сметка за това!

Добави коментар

Водещи новини