БСП пожелаха на премиера да осигури и великденски добавки (обновена)

  • 18 ноември 2014 14:15

  • 2292
  • 2
БСП пожелаха на премиера да осигури и великденски добавки (обновена)
© Булфото

Подкрепяме решението на правителството да даде коледни добавки на най-бедните пенсионери.

Това заяви на трибунка в кулоарите на Народното събрание Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, депутат от БСП-Лява България, предаде репортер на Novini.bg. Тя пожела на премиера да продължи с тази политика, която е стартирала при предишното правителство. Дано управляващите намерят начин да осигурят и великденски надбавки, каза още Нинова. Припомняме ви, че днес след среща между Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и финансовия министър Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва, беше взето решение да се отпуснат по 40 лева на пенсионерите с най-ниски пенсии за Коледа.

БСП са внесли предложенията им за промени в Кодекса за социално осигуряване, стана ясно още от изказването на Нинова. В тях се предвижда замразяване на възрастта и стажа за пенсиониране за следващата година, т.е. жените да могат и догодина да се пенсионират на 60 години и 8 месеца и с трудов стаж 30 години и 8 месеца. За мъжете се предвиждат - 63 години и 8 месеца, и трудов стаж 37 години и 8 месеца.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2292 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Z

2014.11.19 | 14:07

2
Да бяхте крали по-малко с правителството на Орешарски, за да можеше да има надбавки и за Коледа и за Великден. А сега сте нагли - съсипахте държавата за година и половина само както вие умеете и сега друг да намери пари за надбавки. А вие само да изисквате. Безсрамници!

2014.11.19 | 08:23

1
Изписвайте им правилно наименованието --БСП Левашка България !!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини