Мартин Димитров: Колеги реформатори, да не си разказваме вицове през медиите

  • 16 ноември 2014 13:14

  • 3301
  • 4
Мартин Димитров: Колеги реформатори, да не си разказваме вицове през медиите
© Булфото

Уважаеми колеги Реформатори, да не си разказваме вицове през медиите. Това призова от личния си Facebook профил депутатът от Реформаторския блок Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Нека спрем шоуто през медиите, а и най-добрите вицове се разказват в малки компании далеч от прожекторите, посочи Димитров.

"Трудно се събира, лесно се разпилява. При всяко обединение на дясното започва зловеща битка за вкарване на разделителни линии. От нас зависи да запазим и наградим постигнатото. Част сме от ключово управление, което има шанс да свърши много работа. Да се променим и реформираме чрез множество срещи, дискусии и постигане на съгласие. По-добре да се видим колкото пъти е необходимо, вместо да си говорим през телевизиите" - призовава той.

Постът му е по повод думите вчера на бившият вицепремиер и образователен министър Даниел Вълчев, който отговори с вицове на нападките на здравния министър Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва срещу Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 заради декларацията на "Движение "България на гражданите", според която между партиите в Реформаторския блок има висока степен на недоверие.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3301 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
селянина

2015.05.20 | 00:58

4
тоз смешник тази мазна курва кунева направо са за заточение без помилване боклуци мръсни

2015.05.20 | 00:58

3
Тия клоуни защо се определят като реформатори? Жалко, че толкова хора им повярваха.

2014.11.17 | 13:18

2
Разкарайте Пръмовица и внимавайте с Борисов!

2014.11.17 | 12:23

1
Драги ,мисля си ,че за тия 25 години си събрал достатъчно ,но явно съм грешал -сиромашията си е преборил, но лакомията - никога !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини