Актуализацията на бюджета влиза в НС

  • 13 ноември 2014 07:36

  • 839
  • 2
Актуализацията на бюджета влиза в НС
©

Актуализацията на бюджета, приета от правителството, влиза в Народното събрание.

Проектът ще бъде обсъден от Временната комисия по бюджет и финанси. Предвижда се нов дълг от 4 и половина милиарда лева и бюджетен дефицит от 3,7% от БВП.

В дневния ред на комисията са включени и промените в Закона за бюджета на Здравната каса. Депутатите ще обсъдят още промени в данъчните закони и Закона за хазарта.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
839 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.11.13 | 15:25

2
Днес е ден пети на новото правителство. Ден пети на Новото Робство. Опитват се да откраднат миналото. Да си присвоят живота ни, да ни внушат, че не се е случил. За да контролират бъдещето. Президентът затъна в лъжи. Държавен глава на лъжата. Опита да пренапише биографията си. С измамата, че е бил съпричастен и активен в демократичните промени през 1989 г. Оказа се, че е бил митинг в защита на тоталитарната система. Правителството се състои от с фалшиви биографии. Премиер, който е част от силовите групировки на прехода. Евфемистичният израз за мафия. Днес определен за емблема на дясното и "антикомунизма". Вицепремиерка, която преди 10 ноември тъне в привилегиите на висшата номенклатура, пазарува от специални магазини, недостъпни за "количеството", работи в казионен Комитет за човешки права под преките указания на политическата полиция. А след промените сменя даже фамилията си, за да се нагоди към новите условия и да подмени биографията си. Персони без демократични биографии, оглавили партийните запъртъци на политическата бесовщина - ДСБ и СДС, които са отсъствали от борбата за демокрация през 90-те, макар че са били в съзнателна възраст. Подмяна. Кражба. Лъжа. Емблемите на новото управление. Те се тресат от комплекса на собствената си обществена малоценност. И са готови на всичко, за да си съчинят нови биографии със задна дата. И с пари от "Америка за България". Морални изроди, които са готови даже да убиват всеки, който свидетелства за тяхното отсъствие от борбата за промяна в епохата на прехода. Пигмеи с претенция за титани. Днес си изпоназначиха ресорните заместник-крадци. Пардон - заместник-министри. Предстои да назначат областни крадци. Грабежът вече е в ход. За нас - затягане на коланите.

2014.11.13 | 15:24

1
za6to skrixa boiko tikvata??

Добави коментар

Водещи новини