Румен Петков: Изчезването на тефтерчетата е пореден удар върху институционализма

  • 12 ноември 2014 19:23

  • 1762
  • 0
Румен Петков: Изчезването на тефтерчетата е пореден удар върху институционализма
© Булфото

Изчезването на тефтерчетата на Филип Златанов е пореден удар върху институционализма у нас. Това коментира пред „Фокус“ заместник-председателят на АБВ и бивш вътрешен министър Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

По думите му това показва неспособността на държавата да организира правоохраната и правораздаването в страната. Петков коментира и реформите в сектор „Сигурност“, като заяви, че от АБВ ще подкрепят внесените от ГЕРБ промени в закона за МВР.

„Една част от промените, които са внесени са въпрос на обществен дебат в продължение на година. Реформите сектор „Сигурност“ действително са наложителни. Незабавно трябва да се започне професионален дебат за оформление на сектора, необходим е цялостен преглед на закона за МВР и ДАНС“, коментира още заместник-председателят на АБВ.

Служителите в сектор „Сигурност“ трябва да имат усещане за стабилност, тъй като това е консервативна система, заслужаваща уважение, смята той.

Според Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в омаскаряването у нас е наложено през последните 25 години. „Институциите за правоохрана и правораздаване нямат достатъчно ефективни възможности да бъдат полезни на държавата“, добави още Петков.

Последвайте канала на

1762 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини