Георги Гергов остава шеф на БСП в Пловдив

  • 12 ноември 2014 14:34

  • 1390
  • 3
Георги Гергов остава шеф на БСП в Пловдив
©

На пленум, приключил късно снощи, пловдивските социалисти отхвърлиха предложението на председателя си Георги Гергов за конференция и гласуваха за оставането на поста му.

Това съобщиха от пресцентъра на Градския съвет на БСП. Подкрепата за Гергов е гласувана след като самият той е предложил оставката му да се разгледа от по-висш орган - конференция. Смяната му са поискали и някои от присъстващите на пленума. Георги Гергов остава начело и на Градския съвет на БСП, след като получи подкрепа и за лидерския пост на областно ниво. За него са гласували 26 души, четирима са били против. Като един от мотивите бил, че предстоят местни избори и партията трябва да се консолидира и укрепне, уточниха от партийния пресцентър.

На заседанието са били обсъдени резултатите от предсрочните парламентарни избори, приет е и отчетът на предизборния щаб със  "задоволителна" оценка. По време на дискусията са отправени критики както към националното ръководство, така и към действията на партийни членове на местно ниво. Решение на проблемите ще се търсят на специално заседание на Градския съвет в края на месеца, допълниха от пресцентъра на БСП в Пловдив.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1390 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
#

2014.11.13 | 07:00

3
Селски бек

2014.11.13 | 07:00

2
Otvratitelen sviniar !Komunistite sami se pogrebvat s takiva "veliki"kadri.

2014.11.13 | 07:00

1
Миков , явно си глупак ! Какви избори ще печелиш със свинари милиардери бе , тъпанар?! Ръководството на БСП сте перкулясали съвсем ! Първаноглу беше същия !

Добави коментар

Водещи новини