Румен Гечев много искал икономическата комисия

  • 11 ноември 2014 19:55

  • 1818
  • 1
Румен Гечев много искал икономическата комисия
© Булфото

Кой ще оглави икономическата комисия в парламента, след като се разбра, че от ГЕРБ са готови да дадат председателското място на БСП? Въпросът си задават депутатите от всички парламентарни групи, защото това е ключов пост във всяко Народно събрание.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, Румен Гечев, Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, Петър Кънев се посочват като възможни кандидатури. Който и да е от четиримата обаче трябва да получи подкрепа от всички парламентарни групи, пише "24 часа".

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е едно от остриета на предишния парламент и е силно уважавана дори от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за позициите, които е защитавала. Не е ясно дали тя ще успее да привлече реформаторите, патриотите и АБВ при гласуването.

Бившият вицепремиер на Виденов Румен Гечев не може да разчита на тези три политически сили заради начина, по който работи срещу търговските вериги, заради позицията си по данъчните политики и заради лансираните свои икономически идеи.

Проблемите в енергетиката ще пречат на бившия икономически министър Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на да получи подкрепа от управляващата партия ГЕРБ.

Големият проблем на Петър Кънев е, че е единственият безпартиен в „червената четворка”. Бившият зам.-председател на КРИБ бе и единственият водач на депутатска листа извън партийните лидери – в Бургас. В двата последни парламента Кънев бе зам.-председател на икономическата, а после на бюджетната комисия.

Според осведомени от „червената четворка” най-активен в лобирането бил Румен Гечев. Официално решение трябва да има до петък.

Последвайте канала на

1818 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.11.11 | 22:25

1
то на Румен кога ще му стигнат парите, все да се нагажда, вместо това да вземе сметката на жената която се бори с тумора на мозъка си и да и помогне ще свърши поне едно добро дело!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини