Дилма Русеф: Обградихте ме с много обич

  • 05 октомври 2011 12:48

  • 5333
  • 0
Дилма Русеф: Обградихте ме с много обич
©

Аз съм убеден, че и разговорите, които се провеждат с официалните институции, и бизнес форумът, който предстои, ще дадат силен тласък на икономическите отношения между България и Бразилия, заяви президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

„Вярвам, че бразилският бизнес ще открие България като добро място за инвестиции”, каза още българският държавен глава. Той уточни, че има съвместни производства в сферата на селското стопанство, химията, фармацията и др.

Особено важно е сътрудничество в комуникационните технологии, защото Бразилия има своята силна и модерна политика, посочи още държавният глава.


Културното сътрудничество и спортът като области на сътрудничество също са обсъдени по време на срещата. Първанов каза, че е оптимист за бъдещето на двустранните отношения.


„Много съм щастлива и развълнувана от първото си посещение в България. Откакто пристигнах, съм обградена с много прояви на обич, каза Дилма РусефДилма Русеф Дилма Вана Русеф е бразилски икономист, политик, 36-ят поред президент и първата жена-президент на.

„Дошла съм в България, за да превърна тази обич в конкретни жестове на сближаване между двете страни”, добави тя.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5333 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини