Корман Исмаилов: Подкрепяме идеята за коледни добавки за пенсионерите

  • 08 ноември 2014 16:43

  • 2322
  • 5
Корман Исмаилов: Подкрепяме идеята за коледни добавки за пенсионерите
©

За програмната декларация относно ключовите приоритети за формиране на стабилно правителство е важно да има колкото се може по-широка подкрепа, защото нещата, които там са изписани, представляват една пътна карта и управленска програма. Сега има нов и различен подход, в изработването на който ще участват доста партии с не малки политически различия, това заяви пред "Дарик" лидерът на Народна партия „Свобода и достойнство" в Реформаторския блок Корман Исмаилов.

Той обясни, че от Реформаторския блок са много отдадени, дори малко изостават със законодателната дейност, защото са ангажирани в процесите на структурирането на властта.

Сред спешните задачи, с които трябва да се заеме властта, е актуализацията на бюджета, заяви Исмаилов и допълни, че тя е неизбежна.

„Очакваме още утре или в други ден новият министър на финансите да излезе с решение. Много се сгъстява графика и дали ще издържат системите..."

Той обясни, че подкрепят идеята за коледни добавки за пенсионерите:

„Пенсионерите заслужават всичко. Каквото и да се направи, все ще е малко. Но трябва да се имат предвид възможностите на държавата", коментира Исмаилов.

По повод структурни промени, Корман Исмаилов заяви, че има съгласие за връщане на ГДБОП от ДАНС в МВР, както и е поставен въпросът за обединение на НАП и Митници.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2322 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.11.09 | 18:00

5
Корморане,Корморане - долнопробен популист.

2014.11.09 | 15:19

4
С една дума - правете каквото щете.
boiko da varne miliardite koito otkradna

2014.11.09 | 09:38

3
LIYBZO TE NAIBA XAXAXAAAAAAAAAA
СТРАНДЖАТА

2014.11.09 | 09:38

2
Няма оттърване от тия ако не е дупесе ще непеседе все отбор "юнаци".Та тоя ми тръгнал Бойко да учи--ми чакай малко бе дали ще има пари в бюджета за увеличение на пенсии?
umno momche ismailov

2014.11.09 | 09:37

1
ey ti s kirlivata yaka ti na ismailov i obuvkite nemojesh da mu gi nosih .kamoli drugo

Добави коментар

Водещи новини