Танев узаконява предучилищното образование

  • 07 ноември 2014 18:21

  • 2554
  • 0
Танев узаконява предучилищното образование
©

Предучилищното образование трябва най-после да бъде узаконено, защото сме в Европа и в 21-ви век, има глобализация и ученето през целия живот е задължително. Това каза новият министър на образованието и науката проф. Тодор ТаневТодор Танев Проф. Тодор Танев е роден през 1957 г. в София. Завършил е социология в СУ „Св. Климент на церемония в МОН, след като прие поста от служебния министър на образованието и науката Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски.

По думите на Коларова със сигурност министър Танев ще стъпи върху онзи проект на закон за училищното образование, който беше подготвен от правителството на ГЕРБ, а не на закона на министър Анелия КлисароваАнелия Клисарова Проф. д-р Анелия Клисарова  е родена на 13 декември1961 г. във Варна. Завършва медицина във Варна, който никога не е стигал до финален етап, защото в него имаше съществени, нерешени въпроси.

За закона за училищното образование предполагам, че новото правителство по-скоро ще търси хармония между приоритетите, които са заявили коалиционните партньори, подкрепящите партии, и между онази добра основа на законопроекта, която почти беше приета от 41-ото Народно събрание, заяви Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски по повод на бъдещето на законопроекта за училищното образование, който се подготвя от години, но не се приема по-различни причини.

Министър Танев каза, че има "три деца, през шест години" и добави, че е бил потърпевш и продължава да е потърпевш от една изключително тромава учебникарска система, при която учениците "не научават достатъчно добре".

Последвайте канала на

Нора Виткова
2554 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини