Московски: Кабинетът ще управлява в една не лека обстановка

  • 07 ноември 2014 15:37

  • 1344
  • 2
Московски: Кабинетът ще управлява в една не лека обстановка
© Булфото

Кабинетът ще управлява в една не лека обстановка. Това каза министърът на транспорта, информационните технологии и съобщеният Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета по време на церемонията по предаване на властта, след като прие поста от служебния министър Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard. 

Предполагам, че на целия кабинет няма да му е лесно, в частност и на мен с това министерство, каза още Московски.

„Ще разчитам основно на екипа, който е тук и разбира се, на политическата подкрепа на нашите коалиционни партньори”, посочи той.

Московски обясни, че следващата седмица ще се запознае с текущото състояние на всички сектори в министерството допълни, че на първо четене е запазена една добра инерция в работата. Той каза още, че вероятно следващата седмица ще се реши и колко ще бъдат заместник-министрите му и посочи, че най-вероятно ще са двама или трима.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1344 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.11.07 | 21:53

2
В едно итервю въпросния "експерт по транспорта " откровеничеше че не е успял да ликвидира БДЖ не му е останало време .Да си спомним кой е създал БДЖ това са хорат участвали в априлско въстание възрожденци и патриоти и тя символа на свободна България
Аз казах.

2014.11.07 | 20:35

1
Ето ви най-безпринципната коалиция. Сега ще получите не златен пръст ами златен х#й с чифт ташаци:)). Гласуваш за Бойко- получаваш Корман Исмаилов, гласуваш за В.Симеонов - получаваш Касим Дал :)). Абе все клонинги на БКП. Айде следващия път пак ги изберете, за да продължат да ви лъжат :)). Май е време да грабваме тоягите за да се въдвори ред в тази държава!

Добави коментар

Водещи новини