Прошко Прошков става зам.-председател на СОС

  • 06 ноември 2014 12:25

  • 1399
  • 0
Прошко Прошков става зам.-председател на СОС
©

Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е бе избран единодушно за заместник председател на Столичния общински съвет. На редовното заседание на Столичния общински съвет (СОС) кандидатурата на Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е бе подкрепена с мнозинство – 53 гласа „За”, съобщи Фокус.

Той става заместник-председател от Синята коалиция на мястото на Вили Лилков, който стана депутат от групата на Реформаторския блок. „Ще се старая да работя по-усилено, за да остане общината стабилно място”, заяви Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е.

По-рано днес се проведе извънредно заседание на председателския съвет, на което бе взето решение като допълнителна точка в дневния ред да бъде включено обсъждането за даване на разрешение на „Топлофикация София” да продаде на части или изцяло вземанията си към КТБ.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1399 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини