Хафъзов сезира ДАНС и прокуратурата заради измислено интервю (видео)

  • 06 ноември 2014 11:55

  • 85192
  • 2
Хафъзов сезира ДАНС и прокуратурата заради измислено интервю (видео)
©

Преди два дни в медийното пространство започна да циркулира интервю с депутата от ДПС Хюсеин Хафъзов, в което той заявява: "Българите не заслужават държава".

Днес в кулоарите на парламента той заяви, че това е една долна инсинуация, лъжа и интрига, предаде репортер на Novini.bg. "Никога и по никакъв повод не съм давал такова интервю. Не съм отговарял на подобни въпроси. Това интервю е една клевета и ще сезирам ДАНС и прокуратурата", закани се Хафъзов. Депутатът изрази своето притеснение, че тази журналистическа измислица може да нагнети етническия мир в страната. "Никога не съм си помислял да обиждам българския народ", категоричен беше Хафъзов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
85192 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Веселин Марков

2016.05.31 | 13:38

2
Селимане, кучко ! Пиши на български ! И знай, че не се притеняваме ни от Турци, ни от мазната ви партийка. Лошото е, че вие, българските турци, се изживявате по-турци от истинските турци и за това се виновни такива боклуци като Местан, Доган, Хафъзов и купчина български предатели. Най-лошото е, че някой пише нещо (истина или не - не знам), но стои и ни гледа сеира ! А тя, омразта си расте, понеже такива като теб смеят да кажат "вие българите" във България, където си и ти. ... И ядеш български хляб и дишаш български въздух, не турски ! Ако не ти харесва - знаеш, ... ама и там не ви искат !!

2016.02.02 | 10:00

1
И да си казал , не се притеснявай !! Долния ще ви помогне да замажете гафа !!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини