Илияна Цанова: Оставям добро наследство

  • 04 ноември 2014 17:38

  • 1437
  • 3
Илияна Цанова: Оставям добро наследство
©

Вицепремиерът по еврофондовете Илияна ЦановаИлияна Цанова Илияна Цанова е родена на 19 януари 1976 г. в гр. София. Магистър по финанси от Университета за заяви, че поставените приоритети са изпълнени и оставя едно добро наследство.

Важно е да има приемственост. Нямам идея кой ще бъде моят наследник, посочи тя пред БТВ.

Имах една основна цел – възстановя доверието и диалога с Европейската комисия, заяви още Цанова.

Първо възстановихме плащанията със средства от държавния бюджет. 700 милиона ще дойдат по програма Околна среда, коментира тя.

По думите й България вече е поела ангажименти като държава членка на ЕК и тези реформи трябва да се случат независимо кой е на власт.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1437 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.05 | 04:20

3
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ

2014.11.04 | 22:58

2
"ostaviam dobro nasledstvo-2 tona kiseli govna det gi srah"
BOIKYYGLY HANUMATA NA DOGANG GALTA TURSKA SPERMA

2014.11.04 | 22:58

1
V GERB MNOGO TRAVESTITI

Добави коментар

Водещи новини