Джамбазки с критики към управлението в Косово

  • 04 ноември 2014 16:54

  • 1473
  • 5
Джамбазки с критики към управлението в Косово
© Булфото

Правилното функциониране на мисията на Европейския съюз в Косово е от огромно значение, тъй като от ситуацията там зависи стабилността и сигурността на целите Балкани. Това констатира заместник-председателят на ВМРО и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки по време на заседание на Комисията по външни работи.

Разискването бе организирано в следствие на наскоро излязлата информация в пресата, че служители на мисията в Косово са замесени в корупционни и незаконни дейности, като предоставяне на конфиденциална информация на трети лица, взимане на подкупи за закриване на съдебни преследвания и други.

Джамбазки, в качеството си на заместник в Комисията по външни работи и на докладчик по текущите преговори за сключване на Споразумение за стабилизиране и асоцииране на Косово с ЕС от името на групата на Европейските консерватори и реформисти, отправи сериозни критики към управлението в Прищина.

В тази връзка той подкрепи идеята да бъде създадена извънредна комисия в Европейския парламент, която да разследва случилото се в Косово и обвиненията отправени към мисията на ЕС.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1473 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
патриот

2014.11.06 | 19:06

5
Травестит е баща ти,пендел.
до патриот-идиот

2014.11.06 | 19:05

3
що така всичките "националисти" се отличавате с особено малоумие? :) Путьовци! :)

2014.11.06 | 19:06

4
Поредният травестит :)

2014.11.06 | 09:40

2
ВМРО умря с Иван Михайлов. Сега е МВРО. Справка - двете тъпи куки на снимката.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.04 | 23:42

1
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ

Добави коментар

Водещи новини