Психолог и полицай бдят над депутатите

  • 02 ноември 2014 21:05

  • 2094
  • 6
Психолог и полицай бдят над депутатите
© Булфото

Психолог и полицай бдят над депутатите, но не за душевното им и физическо здраве обаче, а буквално – от президиума в пленарната зала. До преди дни Иван Иванов и Явор Хайтов гледали парламента като всички останали – по телевизията. Днес те гледат пленарната зала отгоре, съобщава Нова телевизия.

„Това, което ми прави впечатление е, че между колегите от различни парламентарни групи цари една колегиална обстановка”, сподели Явор Хайтов, заместник-председател на Народното събрание от „Български демократичен център”.

„Гледана отгоре пленарната зала изглежда много по-нормално място, отколкото ако я гледаш само по телевизора”, смята Иван Иванов, заместник-председател на Народното събрание от Реформаторския блок. „В началото винаги има културен шок. Виждаш много нови хора. Има различни процедури, изисквания, веднага започват да те обгрижват много хора, предлагат ти страшно много улеснения. И всичко това е малко стресиращо”, разказва той.

„ Политиката замества в някакъв смисъл реалното водене на война. Тя е символен начин да отстоиш определени амбиции и да ги противопоставиш на другите”, коментира Иванов.
„Аз твърдя, че физическите данни на нашата парламентарна група превъзхождат физическите данни на всички останали парламентарни групи. Не допускам, че който и да е ще има куража на недобронамерен физически допир. Ако някой има този кураж, считам, че люто и горко ще съжалява”, каза от своя страна Явор Хайтов.

Той разказа, че автомобила, който му е предоставен в качеството му на заместник-председател на парламента е по-скромен от личния му автомобил. Иван Иванов пък смята да ходи на работа с велосипед.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2094 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.11.03 | 10:16

6
На бойко му трябва не психолог а психиятър неговото мнение се мени тато времето през пролетен ден

2014.11.03 | 09:38

5
--------- SAMO ATAKA !!! SAMO SIDEROV !!! ---------

2014.11.03 | 09:38

4
като видя сидераст се хващам за пакета да не ме хващат уроки хахахахах

2014.11.03 | 08:46

1
Значи ти трябва психиятър :)

2014.11.03 | 09:38

3
хахах Волен ще бъде уличен че е бесен сидераст и в лудницата хахаах
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.03 | 08:47

2
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров КТБ ФАЛИРА ? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ

Добави коментар

Водещи новини