Кадиев: Не вярвам нито дума на Иван Искров

  • 02 ноември 2014 09:53

  • 2649
  • 0
Кадиев: Не вярвам нито дума на Иван Искров
©

Не вярвам нито дума на Иван Искров. Истината за КТБ ще бъде тотално замъглена и скрита. Това обяви депутата от БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в пред "Събуди се" по Нова ТВ.

Според Кадиев КТБ е показала пълната несъстоятелност на държавните институции. "БНБ която отговаря за банките, само две седмици преди да затвори трезора, тя разреши на Цветан Василев да купи ТБ „Виктория”, затова не вярвам нищо, казано от Иван Искров”, допълни той.

„Нито една банка не може да издържи на ликвидна атака, затова смятам, че случилото се с банката на Цветан Василев е чисто политическа акция”, допълни социалистът.

Кадиев оцени като недостатъчно активна и работата на Комисията по финансов надзор, както и Комисията за публичен надзор на публичните одитори, която да провери какъв одит са направили КPMG.

Той съобщи, че има случай физическо лице да получава десетки милиони левове кредит от КТБ, а от своя страна това лице дава кредит на фирма, свързана с Цветан Василев, която по закон не може да получи такъв кредит.

Според Кадиев истината за случилото се около трезора вероятно никога няма да излезе наяве.

Последвайте канала на

2649 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини