Зеленогорски: РБ няма да участва в правителство на малцинството

  • 28 октомври 2014 17:04

  • 1439
  • 3
Зеленогорски: РБ няма да участва в правителство на малцинството
© Булфото

Патриотичният фронт би бил приемлив партньор в едно дясноцентристко мнозинство. Силно се надяваме, че е възможно много скоро да се направи тристранна среща между ГЕРБ, РБ и ПФ, за да обсъдим какво ни събира и какво ни разделя и доколко част от идеите, които има една от формациите, но са неприемливи за останалите, е  възможно да бъдат смекчени.

Това каза в интервю за БНР депутатът от Реформаторския блок Найден Зеленогорски, който припомни твърдата позиция на блока, че няма да участва в правителство, подкрепяно от ДПС. "Това е новината от днес. Ние препотвърждаваме решението си, че няма да участваме в правителство на малцинството. Подкрепяме идеята, че политическите проекти, които се ангажират да са част от едно управляващо мнозинство с дясноцентристка насоченост трябва да участват в правителството със силни политически фигури. Доколкото знам ПФ, беше на мнение, че няма да издигат силни политически фигури, а биха предложили експерти. Оттук насетне е много тънка границата доколко няма политическа конотация в издигането на един експерт, предложен от политическа сила", каза още Зеленогорски. Той определи като „абсолютно невярно“ твърдението на Грзодан Караджов, че Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 прокарва всичките си желания в Реформаторския блок, заплашвайки го с разпад.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1439 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ГАРГАМЕЛ

2014.10.29 | 09:02

2
Педерастка сбирщина е РБ !! А баш педала Рамадан освен Костов не харесва никой друг !!

2014.10.29 | 09:03

3
pederaska kurva e i samia boikygly jenata na dogan
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.10.29 | 00:54

1
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Помни Българино помни, иначе лошо.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини