"Младите лъвчета" на Позитано предпочитали коалиция с ГЕРБ (обновена)

  • 21 октомври 2014 17:47

  • 3350
  • 7
"Младите лъвчета" на Позитано предпочитали коалиция с ГЕРБ (обновена)
©

Ще има ли правителство дискутираха в предаването „Лице в лице“ по бТВ Георги Харизанов от Института за дясна политика, бившият депутат от Коалиция за България Марин Захариев и Любен Дилов-син от Движение „Гергьовден“, в коалиция с България без цензура.

Ще има сътресения на "Позитано“, защото "младите лъвчета" са крайно недоволни то това, което се случва, коментира Захариев.
Младежите в БСП, по неговите думи, предпочитат да има коалиция с ГЕРБ.

„Ако Драго (Драгомир Стойнев, б.р.) беше станал лидер на БСП, аз ви уверявам, че преговорите още миналия понеделник щяха да дадат резултат. Смятам, че щеше да се отиде на този ширококоалиционен вариант“, добави бившият социалист.

Според него обаче въпреки всичко много хора желаят и искат да има правителство. "За мен е ясно, че хората през изминалия месец прокламираха дясно-центристко управление и аз съм на мнение, че натам трябва да отиде България", каза той.

Захариев обаче подчерта, че е възможно ГЕРБ да приеме БСП в управлението. Неприемливо е да има нови избори, категоричен бе той.

Като добър партньор в управлението Георги Харизанов от Институт за дясна политика изключи обаче Патриотичния фронт, който именно се очертава като възможен коалиционен партньор.
„На чисто идеологическа база аз харесвам Реформаторския блок, с това потенциалните партньорства за мен приключват. Не мога да подкрепя Патриотичния фронт, защото там има скандални фигури“, отбеляза той.

Според него грешката на реформаторите е била в това, че не се избрали лидер и са бойкотирали избирането на Радан Кънев за такъв, също междуличностната кампания.

Това дали ГЕРБ са извадили поуки от предишното си управление ще разберем, ако те стъпят отново в управление, което ние не вярваме да се случи, изрази позиция той. За него пълният мандат е абсурд.

За Любен Дилов-син това, което към момента ГЕРБ предлагат, е това, заради което преди година хората излезли по улиците да се бият.

Макар че подчерта, че кабинет с Първанов ББЦ едва ли може да подкрепим, Дилов-син е на мнение, че все пак е хубаво да има кабинет.

За „горещия картоф“ на следващото правителство КТБ Георги Харизанов е на мнение, че банката няма как да отвори, Мартин Захариев иска да изчака преценката на одиторите на КТБ, а Любен Дилов-син единствено подчерта, че нямало как някой от политиците да не е замесен в скандала.

Последвайте канала на

3350 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
.

2014.10.22 | 10:45

7
Средна възраст на ''МЛАДИТЕ'' пе пе и пе -50 години ! Пе-тата си ги тълкувайте сами !
WC

2014.10.22 | 10:45

6
КАКВИ ЛЪВЧЕТА, ПО МИ ПРИЛИЧАТ НА ДЪРТИ ПАПАГАЛЧЕТА.
ПЛП

2014.10.22 | 09:37

5
ПРЕДАТЕЛИ

2014.10.22 | 09:37

4
Не е важно какво предпочитат младите лъвчета. Важното е какво мислят дъртите педераси.

2014.10.22 | 09:36

3
Политиците са отврат! Гледаите в Ю-тюб - "_усия мама", "Б_ан_ера татко" и " "Клоунът"!

2014.10.22 | 09:36

2
Не наричайте ''лъвчета'' тия жалки помияри!
БУТАЧА

2014.10.22 | 00:50

1
НАВСЯКЪДЕ САМО КОМУНИСТИЧЕСКИ КОПЕЛЕТА НАЧЕЛО С ЛЮБЕН ДИЛОВ-ЧЕРВЕН

Добави коментар

Водещи новини