Отказът на ГЕРБ да преговаря с нас не беше публичен шамар, смятат от ББЦ

  • 18 октомври 2014 11:17

  • 1810
  • 5
Отказът на ГЕРБ да преговаря с нас не беше публичен шамар, смятат от ББЦ
©

„Не смятам, че отказът на ГЕРБ да преговаря с нас беше публичен шамар, защото ние не отидохме с нагласата, че ще управляваме”. Това заяви пред Нова тв. зам.-председателят на „България без цензура” Светлин Танчев.

„Мислехме, че те имат нужда от ясна подкрепа за реформи в следващите четири години. С такава нагласа отидохме. Това, което се случи в петък беше абсолютна изненада. Не отидохме с очакването, че ще управляваме с ГЕРБ, а за да намерим общи позиции, където има такива и да се разберем, че в следващите няколко години какви реформи ще подкрепяме. Това беше нагласата – ГЕРБ да имат сигурността, че могат да правят тези реформи, не да се извиняват, че някой и ма е извивал ръцете”, поясни Танчев.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1810 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Бойко ТИКВАТА ПРОСТА , ох,ох,ох

2014.10.19 | 18:29

5
АМАН веееее ! АМАН от таз АТАКА вееее ! Тоз ВОЛЕН пакмънайбавеееее ! Маматасийбалуууууу ! Ши одя при Биратааааа ! Сбогооооооом !

2014.10.19 | 18:29

4
Искали да разберат защо ВОЛЕН подкрепял Орешарски ?! ТЪПИ ТИКВИ ! Ами за, да не сте вие от ГЕРБ на власт бе , ИДИОТИИИИИ ! Хубаво ви беше когато АТАКА ви спасяваше при вотовете за недоверие от БСП , а ? ! ПРЕДАТЕЛИ !

2014.10.19 | 18:29

3
САМО АТАКА ! Пред ВОЛЕН ТИКВОЧА е ПИГМЕЙ , 150 кг. лайна ! Той си е анаболен тюфлек, крадец и лъжец ! Урод с два уйя ! Американски в устата и турски в гъза като ги сменя ! Да му е сладко !

2014.10.19 | 18:29

2
Главният сюнетчия и минетчия , герберастката ТИКВА , който увеличава тока , заяви , че ДПС била най - разумната партия ! Пак е лапнал на Местан уйя и му облизва главичката ! Гълтай , ТИКВО ! Гледай да не капе по турския килим ! САМО АТАКА ! ВОЛЕН ПРЕМИЕР СПАСИТЕЛ !
Бойко ТИКВАТА ПРОСТА

2014.10.19 | 18:29

1
Мамамудайбаааааааа ! Уж мнозинство , пък то малцинство ! Иди гу разбери ! Басиматааааааа ! Саму 84 можах да купя и фалшцирам ! Коши прая сига ! Шъма клатят , пък ощи мъ боли гъза от ВОЛЕН ! АТАКАТААААА , АТАКАТА идиииии ! Маматасийбалууууууу ! Ши одя да пия бираааа ! Мишо , къде си , идааааа !

Добави коментар

Водещи новини