ГЕРБ - Пловдив: Славчо Атанасов предаде доверието ни

  • 03 октомври 2011 17:44

  • 1803
  • 2
ГЕРБ - Пловдив: Славчо Атанасов предаде доверието ни
©

ГЕРБ-Пловдив отдавна не подкрепя Славчо Атанасов, защото той предаде доверието ни и подмени вота на избирателите.

Това каза на пресконференция Павлинка Кацарова, кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ-Пловдив. По думите й, три години градът се управлява непрозрачно, не се обслужват интересите на гражданите. Славчо Атанасов избягва да показва партията, която стои зад него на предизборните плакати.

Кацарова днес информира и за случай, при който по телефона са били канени граждани – наематели на общински жилища, от името на кмета Славчо Атанасов, да присъстват на среща с него, на която ще им бъде предложено закупуване на жилищата на преференциални цени.

Първо е неморално да се ползват за предизборни цели личните им данни и второ част от тези хора нямат право да закупят жилищата по ред причини, като в случая се дава празна надежда, каза Кацарова. Освен това поканата е била от кмета на Пловдив, който реално в момента не е кмет, защото е в предизборна кампания, добави тя.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1803 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Боян Николов

2011.10.06 | 10:52

2
А ГЕРБ предаде Пловдив! Защо абдикирахте от управлението, а сега искате да градите Пловдив? Май по-скоро искате да го граБите!
леле

2011.10.04 | 20:31

1
Квото и да плюете Пловдив ще преизбере Славчо

Добави коментар

Водещи новини