Към този етап коалиция с ГЕРБ по-скоро не, обяви Мерджанов

  • 13 октомври 2014 18:47

  • 1796
  • 5
Към този етап коалиция с ГЕРБ по-скоро не, обяви Мерджанов
©

Към този етап коалиция по-скоро не. Това обяви Атанас Мерджанов, един от участниците в днешните консултации между БСП и ГЕРБ, в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Той побърза да уточни, че трябва да се замислим как ще функционират институциите, как политиците да си върнат доверието у българските граждани.

Според Мерджанов обаче е редно да се чуе и мнението на останалите политически сили.

От думите му стана ясно, че днес е била обсъдена и темата „КТБ“, но по нея не е бил постигнат консенсус.

Нещото, което е важно за БСП, е удовлетворяване на гарантираните влогове и смяна на управителния съвет на БНБ.
„Ние търсим бързо развитие на казуса, докато явно ГЕРБ искат широк хоризонт на проблема“, отбеляза говорителят на левицата.

По цената на тока БСП лява България и ГЕРБ имат доста сериозни различия. Според ГЕРБ цената на тока не бива да бъде плод на политически решения, но според БСП не трябва цената на тока да бъде определяна единствено от пазарния хаос.

На срещата е била засегната и актуализацията на бюджета.

Лошият резултат на БСП на изборите според Мерджанов се дължи отчасти на разцеплението на партията в АБВ и Движение 21.

За конституционно мнозинство не може да се говори, на мнение е още социалистът.

Последвайте канала на

1796 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.10.14 | 15:16

5
Лошият резултат се дължи на твоето присъствие в тази партия, присъствието на янко Стоилов, на антон Кутев,на румен с големите джуки, на мая Манолова и още на няколко пръдльовци! Изчезнете отам за да се заздрави партията дори и с друго име!

2014.10.14 | 15:16

4
ОТИВАЙТЕ в АТАКА и ИЗБОРИИИИИИ ! АТАКА НА ВЛАСТ ! ВОЛЕН ПРЕМИЕР! ТОВА Е НЕИЗБЕЖНОТО БЪДЕЩЕ ! КОЛКОТО ПО - СКОРО , ТОЛКОВА ПО - ДОБРЕ ! ТИКВИТЕ В КИРЕЧА , а ТИКВАТА при Биратаааа ! КОЛКОТО ПО - СКОРО ОЩЕ ПО - ДОБРЕ ! АТАКАААААА !
БОЗДУГАН

2014.10.14 | 15:15

3
БСП е мъртва к,урва ! ПРЕДАТЕЛИ ! Ръководството са милионери , хвърлиха народа на вълците ! Слуги на европедалите ! Честните бесепари да отиват в АТАКА и на избори ! Сидеров да спасява България ! С Борисов е сигурна смърт в жестока агония !

2014.10.14 | 15:15

2
Мамамудайба! Найбансъмпак ! Уж мнозинство , пък то малцинство ! Иди гу разбери ! Басимата ! Саму 85 можах да купя и фалшцирам ! Коши прая сига ! Шъма клатят , пък ощи мъ боли гъза от ВОЛЕН ! И сига ко ? Пак ли избори веее ??? Тясийбамамата ! АТАКАТААААА , АТАКАТА ши дойди , маматасийбалуууу !

2014.10.14 | 09:07

1
Защо другарю не се погаждате с другите комсомолци - поне заради доброто старо време...

Добави коментар

Водещи новини