Румен Петков: До края на месеца ще имаме правителство

  • 13 октомври 2014 09:17

  • 1845
  • 1
Румен Петков: До края на месеца ще имаме правителство
© Булфото

До края на месеца ще имаме правителство. Ако искаме да покажем на хората, че сме си научили урока от 5 октомври, трябва в деня след края на преговорите между партиите да излезем с конкретни решения по неотложните проблеми.

Това обяви в сутрешния блок на TV7 Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от АБВ. Той беше категоричен, че формацията няма да прави компромиси с платформата си и ангажиментите, които е поемала пред своите избиратели. "Отговорността е на ГЕРБ и те би трябвало да излязат с оферта кои са приоритетите им, какво виждат като най-важно за първите месеци и за зимата особено", посочи Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Ключов бил въпросът дали ДПС ще излезе от властта, но това нямало да стане, докато разполагат с икономическите лостове.

"Всички трябва да се замислим за нещата, които са ярки носители на липсата на ценностна система на обществото. Ние бяхме единствената политическа сила, която беше атакувана отвсякъде. Бяхме обект на системна агресия. Ние победихме с положителна кампания. Ние не проявихме агресия към никой, не атакувахме никой”, каза още Петков.

Той прогнозира разпад в "България без цензура", защото "там няма сериозно бъдеще". Част от техните депутати ще си подкрепят правителство на ГЕРБ без всякакво вътрешно колебание, заяви той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1845 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
някой си

2014.10.13 | 19:36

1
То правителство може и да има , но ти Путков няма да си в него!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини