Румен Петков поиска оставката на шефа на полицията в Асеновград

  • 03 октомври 2011 13:37

  • 995
  • 1
Румен Петков поиска оставката на шефа на полицията в Асеновград
© Булфото

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в поиска незабавно да се оттегли от системата на МВР началникът на полицията в Асеновград.

На пресконференция в Пловдив депутатът от БСП Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в каза, че е недопустимо в продължение на две години един началник да не е обиколил районите, за които отговаря, визирайки района на общините Садово и Асеновград.

Петков посочи, че има информация от служители на МВР, че началникът на асеновградската полиция не е стъпвал в тези райони в продължение на две години. Според Петков този човек е абсолютно безотговорен към задачите, които са му възложени. Човек, който в продължение на две години не е стъпил в Садово и Катуница и то при два смъртни случая в Катуница не е счел за необходимо при цялата тази създала се обстановка да се прибере от чужбина, каза още той. Според Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в такъв човек няма място в системата на МВР.

Петков определи още действията на пловдивската полиция по време на събитията в Катуница и последвалите ги демонстрации като пълен провал. Той даде за пример това, което се случи във Варна и как е постъпила там полицията. По думите на Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в управляващите системата на МВР като цяло не са постъпили адекватно в случая в Катуница и не са изчислили колко ще струват на данъкоплатците всичките мерки, които са били взети по време на тази операция, в същото това време в РУП-Садово е имало няколко незаети места с цел икономисване на бюджет. Според Петков е вредно процесът след Катуница да се етнизира.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
995 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
владо

2011.10.04 | 17:12

1
Простете му - той май пак е пиян ,но този път все още не се е облекчил във фонтаните!Но продължава да е все така нескопосано неактуален,отегчетелно тъп и надрусано психясъл - типичен червен боклук!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини