Бъчварова: ГЕРБ победи, без нас вече не може да бъде взето нито едно решение

  • 06 октомври 2014 08:38

  • 2779
  • 1
Бъчварова: ГЕРБ победи, без нас вече не може да бъде взето нито едно решение
©

За ГЕРБ тези избори са победа, въпреки намаления брой мандати, заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

„Ние сме в една нова политическа ситуация. Тази конфигурация в парламента показва, че така както беше досега не може да продължава. Оттук нататък няма решение, което може да бъде взето без участието на ГЕРБ”, каза още тя.

"Трябва да търсим подкрепа за нашата дясноцентристка програма. Ще обявим нашите основни приоритети и позиции, от които не можем да отстъпим. След това ще се опитаме да потърсим подкрепа за основните ни политически тези и на каква цена можем да я получим”, коментира Бъчварова.

Освен от Реформаторите, ГЕРБ е възможно да търсят подкрепа и от Патриотичния фронт, тъй като по думите на Бъчварова те са „по-дясно стоящи”.

"Първият ни ясен и логичен партньор е Реформаторският блок. Категорично не желаем да участваме в едно общо управление с „България без цензура” и ДПС. БСП са основният ни политически опонент”, поясни Бъчварова.

"Докато не получим мандата е въпрос на неформални разговори. Условието ни е да има пълна прозрачност и на разговорите, и на условията в тях. Не може да има нищо скрито оттук нататък”, на мнение е Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

Последвайте канала на

Десислава Станева
2779 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бойко ТИКВАТА ПРОСТА

2014.10.06 | 20:04

1
Мамамудайба! Басимата ! Саму 85 можах да купя и фалшцирам ! Коши прая сига ! Шъма клатят , пък ощи мъ боли гъза от ВОЛЕН !

Добави коментар

Водещи новини