Румен Петков: Ако има глупомер, Цветанов ще го счупи

  • 20 май 2011 17:16

  • 1468
  • 3
Румен Петков: Ако има глупомер, Цветанов ще го счупи
©

МВР крие вече месец скандален смъртен случай в Бургас, обяви ексвътрешният министър Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от левицата. По думите му прокуратурата е образувала досъдебно производство по случая.

Петков разказа какъв е казусът:

„По време на наряд патрулът излиза на плаващата работилница с катер с ясен номер за ремонт. В продължение на близо шест часа външната граница на Европейския съюз (ЕС) остава не охранявана, защото друг катер не влиза. Това е изключително тежък въпрос, отчитайки факта, че седмица или две преди това една турска гемия, мой набор, имам предвид младееща, избяга от Варна под бодрия поглед на нашата гранична полицейска служба. Тук имаме смъртен случай на ръководител на патрул, за който вътрешното министерство крие. Случай, в който е установена употребата на алкохол от загиналия служител на Гранична полиция и то във високи промили, установена е употребата на алкохол и от другите участници в патрулно-постовата служба, и случай, в който външната граница на ЕС, границата на Република България, в този доста особен район - Бургаския и границата с Република Турция - остава без охрана. При такива инциденти няма как да очакваме оценка за Шенген, която да ни позволи пълноправното членство там".

Социалистите обявиха, че вътрешният министър Цветан Цветанов се крие от парламентарния контрол, за да му бъдат зададени въпроси по този и други скандални казуси.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в поиска той да даде отговор и за случаите на загинали в следствените арести, които били три за последната година.

Петков предупреди Цветанов да внимава с пътуванията в чужбина, заради които често отсъства от контрола, за да не се получи и с него като със заместник-министъра на енергетиката Марий Косев, който беше освободен и заради вояжите си зад граница.

"Нямам проблем да се подложа на дрегер. Но ако намерите глупомер, ви съветвам да не го употребявате при г-н Цветанов, защото ще го счупи". Така депутатът от Коалиция за България Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в коментира пред журналистите предизвикателните думи на Цветан Цветанов, който посъветва бившия вътрешен министър преди да прави изказване, да минава на дрегер.

Последвайте канала на

1468 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
владо

2014.05.29 | 13:53

3
Ако въобще се създаде глупомер никой няма да може да го използва - знаеш ли защо? Само като чуе за Румен Петков и ще се телепортира в друго измерение - щот ще знае ,че тебе е невъзможно някой да те засенчи - пикаеш алкохолико червен!

2014.05.28 | 16:45

2
naroda umira ot mizeriq iglad, a vojte gi tiq kak sa se uhilili . gadnqri dolni kradlivi .
dido

2013.12.31 | 12:34

1
румене 2 години по късно се оказа че има много по-глупав от цветанов и той се казва станишеф даже и ти сам го утанови.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини