Няма съществени сигнали за нарушения в деня за размисъл, увериха от ЦИК

  • 04 октомври 2014 18:52

  • 1141
  • 4
Няма съществени сигнали за нарушения в деня за размисъл, увериха от ЦИК
©

Няма съществени сигнали за нарушения в деня за размисъл до този момент. Това каза говорителят на Централна избирателна комисия Александър Андреев, цитиран от Фокус.

По думите му има данни за сигнали, които обаче не нарушават обстановката в днешния ден. „Получени са два сигнала за изпратени есемеси с цел подкрепа на определена сила или кандидат. Единият е изпратен от мобилен телефон, а вторият – от интернет”, добави Александър Андреев.

Той посочи, че в ЦИК е получен сигнал за купуване на гласове на територията на град София. Той е изпратен до компетенцията на прокуратурата.

„Получен е сигнал във връзка със социологическо проучване, което е качено и огласено на интернет страницата на ЦИК”, добави още Андреев.

Централната избирателна комисия напомня на всички забраната по чл. 182, ал. 4 от Изборния кодекс за провеждане под каквато и да е форма на предизборна агитация 24 часа преди изборния ден и в самия изборен ден.

Последвайте канала на

1141 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
химна на атака

2014.10.05 | 17:14

4
Ако си обратен ти - противоположен, в сидерастките среди си ръкоположен. Ще те гледат всеки ден, ще те слушат всеки час. Нищо, че си извратен, нищо, че си сидераст. Рефрен: /2x/ О-о-о, щото днеска е на мода, о-о-о сидерастката порода. А от хомосапиенс, хомосексуализъм туй ако не е прогрес, ще е дуализъм. Остров Лесбос е далеч, ние пък сме близо, но за туй не иде реч, има турска виза. Рефрен:... Те са хора от народа. Нямам нищо лично аз, нямам нищо лично грозна дума сидераст - хич не е прилично. Ако си обратен ти - противоположен в сидераските среди си ръкоположен. Рефрен:... Те са хора от народа.

2014.10.05 | 17:14

3
ТИКВИТЕЕЕЕ ! ТИКВИТЕ от ГЕРБ са виновни ! ЛУДИТЕСАГИЙБАЛИ ! Ще гласуват за ПРОСТА ТИКВА , която вдига тока , замразява доходи вместо за ВОЛЕН , образован писател , журналист, блестящ оратор , който иска намаление на тока и увеличени , европейски доходи ! КРЕТЕНИ ! САМО АТАКА !

2014.10.05 | 17:14

2
НЯМА КАКВА ДА РАЗМИШЛЯВАМЕ ! ВСИЧКО Е ЯСНО ! ЩЕ ГЛАСУВАМЕ за АТАКА ! Останалите са купчина лайна и една ТИКВА ПРОСТА , ЦОПНАТА В ТЯХ ! Всички с № 11 !!!
Бойко ТИКВАТА ПРОСТА

2014.10.05 | 17:14

1
Ади веее ! Пускайти за мени веее , че не стигат веее ! Ши филшцирам вее , инак не стаа ! Ко другу да прая ! Туй мога , туй прая !Ши филшцирам пък кот ще да стаа ! АТАКАТА идва , пък мен ощи мъ боли гъза ! Балсъммумамата ! Не съ търпи ! Ши одя при Биричката май !

Добави коментар

Водещи новини