Кристалина Георгиева стана "Доктор хонорис кауза" на ВА "Г. С. Раковски"

  • 04 октомври 2014 13:18

  • 1531
  • 7
Кристалина Георгиева стана "Доктор хонорис кауза" на ВА "Г. С. Раковски"
©

Академичният съвет на Военната академия "Г. С. Раковски" присъди почетно звание "Доктор хонорис кауза" на Кристалина  Георгиева - европейски комисар по международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакции при кризи и кандидат за заместник-председател на Европейската комисия и комисар за бюджета и човешките ресурси. Това съобщиха от Министерството на отбраната.

Решението е било обявено от началника на Военната академия контраадмирал Митко Петев на церемония днес в Академията. На нея са присъствали заместник-министърът на отбраната Павел Анастасов, съветникът на президента по военна сигурност  контраадмирал Георги Фиданов, представители на висши учебни заведения, преподаватели и офицери от Военната академия. 

Академичният съвет на Военната академия "Г. С. Раковски" удостоява с почетното звание "Доктор хонорис кауза" Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование за заслуги в областта на политиката за сигурност и приноса й за създаване на национални способности за лидерски  умения и експертна поддръжка на централната и местната власт, както и за значимата й роля за усъвършенстване на процеса на  обучение и създаване на нови учебни програми във Военната академия в областта на защитата на населението, критичната инфраструктура и хуманитарната помощ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1531 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Веселяка

2014.12.24 | 16:00

7
Как може да се излагат така? То може би и затова нямаме армия.

2014.12.24 | 16:00

6
Shaika pianici trepereshti za pari,chudiat se na koi da se podmajat za da ne ostanat na ulicata ! SRAM !

2014.10.05 | 23:27

5
Златен паметник направете за тази Кристалина-------...нали 15 души загинаха...........заради това щото вие само да се награждавате-заради вашите КАУЗИСИ..........ДОКАТО се гордеете за наградате...........не разбирам защо детето което остана без родители остава кръгло сираче и без никакви облаги от държавата.................А ВИЕ ...продължавайте да си раздавате награди.БЕЗСРАМНИЦИ.

2014.10.05 | 17:09

4
И военните станаха за кашмер с поредната простотия..
химн на атака

2014.10.05 | 17:09

3
Ако си обратен ти - противоположен, в сидерастките среди си ръкоположен. Ще те гледат всеки ден, ще те слушат всеки час. Нищо, че си извратен, нищо, че си сидераст. Рефрен: /2x/ О-о-о, щото днеска е на мода, о-о-о сидерастката порода. А от хомосапиенс, хомосексуализъм туй ако не е прогрес, ще е дуализъм. Остров Лесбос е далеч, ние пък сме близо, но за туй не иде реч, има турска виза. Рефрен:... Те са хора от народа. Нямам нищо лично аз, нямам нищо лично грозна дума сидераст - хич не е прилично. Ако си обратен ти - противоположен в сидерастките среди си ръкоположен. Рефрен:... Те са хора от народа.
moko

2014.10.05 | 17:09

2
MRQSNA DOLNA GAD E TAIA.
Българин

2014.10.05 | 17:08

1
Кристалина -Сталина Георгиева е последният партиен секретар на ВИИ Карл Маркс-сега УНСС-леля е на Дянков и са от еврейски произход.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини