Цветанов: Нормално е опонентите да се стремят към оставки

  • 02 октомври 2011 19:25

  • 1068
  • 3
Цветанов: Нормално е опонентите да се стремят към оставки
©

Нормален политически процес – опозицията или опонентите да се стремят към оставки. Така коментира председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов днешните протести пред МВР, предаде  „Фокус”.

„Разбира се, когато е предизборна кампания има повече емоции и негативна енергия, която изразяват повечето наши опоненти”, посочи Цветанов.

Председателят на предизборния щаб на партията посочи, че от ГЕРБ се стремят да проведат колкото се може повече срещи с гражданите и да не падат на нивото на опонентите си. Тези, които искат сега оставка – в тях има гняв и изнервеност. Винаги съм казвал, че когато тръгваш на избори трябва да бъдеш психически уравновесен, да бъдеш емоционално въздържан и все пак да не провокираме омраза и агресия срещу опонентите си, посочи още Цветанов.

Според него, в Катуница е имало спонтанност в действията на хората в първите часове, но впоследствие са застанали кръгове от хора, които се стараят да провокират. На тези, които насаждат агресия, омраза и противопоставяне на малцинствените групи, мога да им кажа едно: „България живее в това многообразие, завещано от нашите деди. Това е нашата култура, нашата история. Всички ние сме български граждани и трябва да работим за този интегритет, каза още Цветанов.

В Ямбол Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с членове и симпатизанти на партията. По време на срещата бяха представени кандидатпрезидентската двойка на ПП ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на, както и кандидатът за втори кметски мандат на Ямбол Георги Славов, кандидатите в листата за общински съветници и кандидатите за кметове на населени места.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1068 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Az

2011.10.05 | 19:39

3
Кви изборни истории бе пич ? Народа му писна само да му се обещава и некакъв си фуизкултурмник и пожарникар да упражняват корумпираността си некадърността и безхаберието за обикновения българин ! Циганофил-гъзолижец ромски !
Почитател

2011.10.05 | 19:39

2
Цветанов защо вместо да коментира седмица по-късно за Катуница не си кара отпуската в изборите. Когато трябваше да вземе мерки и да отиде при хората, той ходеше да пее с Веско в Бургас.

2011.10.05 | 19:38

1
Цветанов, ти си крайно неееееепопулярен, разбираш ли? отивай си, да не те натири народът както духна под опашката на лицето бенатова!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини