РЗС настоява премиерът да отстрани Цветан Цветанов

  • 02 октомври 2011 17:53

  • 911
  • 4
РЗС настоява премиерът да отстрани Цветан Цветанов
©

РЗС настоява министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да отстрани от правителството Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, "като основен виновник за днешната криза и пряка заплаха за националната сигурност". Това се посочва в декларация на Управителният съвет на РЗС.

От партията искат в срок до 10 дни парламентът да гласува смяната на министър Цветанов. Ако това не се случи РЗС ще организира безсрочен протест до свалянето от власт на цялото правителство, пише в съобщението.

Управителният съвет на РЗС иска Европейският парламент и ОССЕ да изпратят специални наблюдатели, защото "групировката ГЕРБ е в състояние напълно да погази гражданския мир и всички права и свободи на гражданите, за да се задържи на власт".

По време на импровизиран протест пред МВР днес от РЗС са оставили пред МВР "оставката" на министъра на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Мотивите за нея, според РЗС, са защото Цветанов е "прекалил с контрабандата, подслушвал незаконно и следял политически опоненти, бизнесмени и журналисти, авторитетът му сред служителите на МВР се е сринал; полицейските му операциите са се оказали провал и се е провалил окончателно за Шенген".

Последвайте канала на

БТА
911 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2011.10.04 | 12:33

4
От една страна и Янето е прав, защото ако някой друг беше вътрешен министър , отдавна щяха да го заменят , за ненавременното справяне , с безредиците през отминалите дни

2011.10.03 | 21:07

3
РЗС да организира безсрочен протест като си наврат вибратори в задниците!
лоялен

2011.10.03 | 21:07

2
Тая жалка партийка има ли я още бе? Това смотано недоносче Яне жив ли е бе - нали от 5 год. все уволняваш някой и нещо да се е променило? Докога ненормалници като шибаното Яне въобще ще съществуват в полит. ни живот - той и за психиатричен водевил не става.Дори собственните му хора го разбраха и масово напускат партийката му ,докога въобще ще му обръщате внимание на това чучело бе?!
анонимен

2011.10.03 | 21:07

1
Тоя само сваля и уволнява. Болен и Резан искат стола на Цецо.ДА ама НЕ, кой ще им го даде? Ама че смешник е тоя Яне от РЕЗАН

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини