Миков: "Уникален" беше Консултативният съвет

  • 01 октомври 2011 19:05

  • 1083
  • 1
Миков: "Уникален" беше Консултативният съвет
© Интернет

Заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност при президента днес беше уникално, защото на него не присъствал министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който е "отпускар", каза за "Дневник" след края на събирането Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

"За първи път в най-новата ни история се провежда съвет по време на избори и очевидно беше заявено от президента, че има опасност за това изборите да са мирни и спокойни", каза още Миков. Той добави, че не е чул от управляващите ясно осъждане на езика на омразата.

"Всички ясно заявиха позицията си, но не се даде ясна представа за ситуацията", обобщи Миков.

Последвайте канала на

1083 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Един Българин

2011.10.03 | 12:18

1
"... Заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност при президента днес беше уникално, защото на него не присъствал министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, който е "отпускар" Колко здраво ще го издухат на изборите... Имотите на "отпускаря" 6 месеца не можаха да се проверят. За 2 дни заявиха онзи циганин "дължал 6 милиона". Мафия са, но за няколко хиляди цигански гласа изгубиха българите!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини