Расате: Не си правим безплатна реклама, ядосани сме на ЦИК (видео)

  • 25 септември 2014 08:08

  • 2524
  • 0
Расате: Не си правим безплатна реклама, ядосани сме на ЦИК (видео)
©

„В момента окупацията на Централната избирателна комисия (ЦИК) продължава. Не сме изведени от сградата, както се твърди по медиите”, каза в „Здравей, България” по Нова телевизия Боян Расате от „БНС – Нова демокрация”.

Попитан защо им е този скандал той обясни, че всяко участие с медиите струва стотици левове. „Ако искахме да си правим безплатна реклама, щяхме да намерим друг начин и време за една подобна акция”, допълни той. По думите му множество медии са отказали да отразят случващото се в ЦИК под предлог, че има медиен пакет и те не са го заплатили. „Нова телевизия излиза извън тези медии и добронамерено отразява това, което се случва”, обясни още Расате.

„Ние не си правим безплатна реклама, а сме изключително ядосани на ЦИК, която от самото начало на кампанията възпрепятства нашата политическа агитация”, заяви кандидат-депутатът.

Другата причина хората на Расате да нахлуят в ЦИК е спрян клип на партията, тъй като на него има кадър с дете, което държи българското знаме, на което има знак. Расате съобщи, че този клип е бил променен, но въпреки това видеото не е пуснато. „В клипа на ДПС има много повече деца, но от ЦИК не са go спрели”, каза още той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2524 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини