Съседи на Явор Гевчев искат да му бутнат барбекюто

  • 25 септември 2014 07:52

  • 2072
  • 4
Съседи на Явор Гевчев искат да му бутнат барбекюто
©

Спор за имот прерасна в скандал в сутрешния блок на БТВ. Поводът беше беседка, която кандидат-депутатът от БСП Явор Гечев, строи в двора на къщата си. Според съседите той погазва закона, дори е преградил общински път, чувствайки се над закона.

Строя беседка с кухня, която е 3 на 3 метра. Скицата е нанесена върху самия път. Парцелът е наследство от дядо ми. Не съм си присвоявал земи. 1/3 от имота си не мога да използвам, защото няма отчуждителни процедури. Аз съм съгласен да има път, но общината да ми го плати. Това каза бившият зам.-министър на земеделието от БСП Явор Гечев.

Гечеви се чувстват над закона и заграждат общински път. Той строи барбекю на мястото, на което трябва да има път. Съседите недоволстват, защото не могат да стигнат до нивите си. Според тях дори са използвали част от съседски имот, в нарушение на закона. Хората се оплакват, че от 30 години не могат да стигнат до къщите си. Хората поставят въпроса и пред местната власт, която е безсилна.

Има процедура по премахване, но не е започнала, защото не е връчена. Тези хора не уважават законите, увери съсед на политика.

Явор Гечев заподозря, че е атакуван предизборно. Ако общината каже, че тази конструкция е незаконна и аз ще я премахна. Не може преди избори да ми се цапа името, заяви Гечев. Той попита кой е бил дал разрешение за строеж на вила, при положение, че няма път. Тези хора минават през нашия имот. Аз ще си търся правата по съдебен съд, защото се оронва авторитета ми преди изборите, нападна съседът си Гечев.

Аз искам този път да мине, аз също имам интерес от него. Възниква въпроса защо след като няма отчуждителни процедури Гечев е започнал строеж.

Политикът имал спорове с всички съседи.

Аз ще и търся правата, закани се Гечев. Търси си ги където искаш, отговори му съседът му.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2072 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.09.27 | 03:11

4
Най-добрия комунист е мъртвия комунист! Само тогава спира да краде и дерибейства мръсникът!

2014.09.27 | 03:11

3
Комунист и свиня само ножа ги оправя.Гадове долни
KUR ZA GERB

2014.09.26 | 15:36

2
AZ NE ZNAM PO GOLIAM KOMUNIST DA IMA OT ANALA BOIKYYGLY
атакларъ УМРЯ НА РЯЗАНИЯ НА ДОГАН

2014.09.26 | 15:36

1
КОМУНИСТА НЕ Е ЧОВЕК А СВИНЯ ГЛАДНА АЛЧНА КУРВА ДОЛНА ИЗМЕТ

Добави коментар

Водещи новини