Партията на Яне Янев рухва

  • 30 септември 2011 06:09

  • 3321
  • 5
Партията на Яне Янев рухва
©

Партията на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, изпадна в състояние на нокаут в навечерието на предстоящия вот.

Врачанската структура на РЗС се оказа поредната, изоставила своя лидер, след като разрухата на формацията му тръгна преди време от Силистра, пише "Монитор".

Областният координатор на РЗС във Враца Альоша Игнатов съобщи пред вестника, че до решението за развода с Янето се стигнало, понеже той пристанал на друга политическа сила. Игнатов не уточни обаче коя формация визира. Преди време от изявление на червения ексикономически министър Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в стана ясно, че свързваната и с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна партия е продукт на БСП. От друга страна, РЗС подкрепи издигнатия от Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - кандидат за кмет на столицата Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е.

Снемаме изцяло доверието си от Янев и кандидат-президента Атанас Семов заради тежката им политическа некомпетентност, неврастеничните и олигофреничните им реакции, мотивира Игнатов предизвикалото поредния трус в партията бягство от Янето. Той разкри още, че цялата структура напуска РЗС, като причина за това бил и фактът, че имената на кандидатите за градоначалници и общинари в листите, изпратени от региона, са подменени изцяло в централата на партията. Това станало в рамките на едва една нощ, тъкмо преди да изтече крайният срок за регистрация за вота. В списъците се оказали световнонеизвестни персони, членуващи на всичкото отгоре в други партии.

Янев напълни листата със свои хора. С това ще си направи политическо харакири. Неясен е принципът, по който ги избира. Например кандидатът му за кмет във Враца е действащ член на НДСВ. Цели РЗС да обере негативите във вота, който ще иде при кукловодите, които дърпат конците на Янето. Когато говорихме по телефона за сменената листа, той ми крещя. Държа се сякаш партията е еднолично дружество, като дерибей. Всички, които бяхме членове на РЗС-Враца не искаме да чуваме повече за Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, категоричен бе вече бившият активист на РЗС, който бе издигнат за кмет на Враца на частичния вот през 2009-а. Същата година от врачанската организация за пръв път обвиниха Янето, че реди листите еднолично. Тогава аргументът бе, че е „спускал парашутисти” в парламента.

Игнатов се закани, да „заплюе публично” Янев, ако той стъпи в града. Сигурен съм, че ще загуби структурите си в цялата страна. Не знаем кой финансира РЗС, но парите от кампанията ще потънат като вода в пясък, прогнозира Игнатов. Той допълни, че разпадналата се организация ще търси юридически начини да се разграничи от имената на регистрираните за вота мераклии за кметове и общинари.

Още през пролетта цялата силистренска структура на РЗС, състояща се от 40 членове, напусна партията. От нея се отцепиха и бургаските общинари. Тогава бивши депутати от РЗС предрекоха, че примера им ще последват и активистите в Плевен, Ямбол и Добрич.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3321 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
владо

2011.10.12 | 23:11

5
Това ,което отдавна всички виждаме в комичните изпълниние на един ограничен и психичнонестабилен човек като Яне започва да се забелязва и от неговите хора! Всъщност те отдавна го знаеха, но най-накрая се решиха да го направят- поздравления! Крайно време е в страната нещата да си дойдат на мястото - олигофрените вън от политиката и соц.живот - първия е недоразумението Яне - следват гей СерГей,агента -бракониер Гоце, Тракторчето и т.н.
COBRA

2011.10.11 | 23:43

2
Съгалсен съм с тебе,те просто са седяли с малката надержда все пак да ги огрее нещо ако по някакъв начи Яне се облажи в парламента,ама като видяха че няма келепир и вече даже и кучетата му се смеят на тоя шут решихада избягат.Всички такива смешници вън от политиката,като оня кукундрел Болен и гейчо станишев,но на първо място Боко тиквата че тоя е по зле и от тия.
Това ченге и гей Яне се самозабрави...

2011.10.12 | 23:10

4
МАРШ ОТ ПОЛИТИКАТА! БЕГАЙ НА СЕЛО ДА ДОИШ КРАВИТЕ!!!

2011.10.11 | 23:43

3
edni boklyci po malko na scenata za banicata.
Нов

2011.10.11 | 10:32

1
Само дето лошото е, че няма с кого да ги сменим....всичко що е читаво, или избяга зад граница, или не ще и да чуе за политика, защото вижда, че няма смисъл, и за боклучетата политически това е най-удобната ситуация...така когото и да изберем...все тая....докато има живи свидетели на това какво се случи в държавата през тия 20 години и как нашия псевдоелит стана елит за една нощ, няма как да се случат нещата и да има доверие в т. н. политическа класа....а си нямаме Пиночет да ги измете веднъж завинаги от страната и да се започне на чисто....то междувпрочем и за това първата им работа бешше да съсипят армията и да корумпират полицията и съдебната система...точно заради Чилийския пример

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини