Новият областен управител на Разград д-р Илиян Драмалиев встъпи в длъжност

  • 11 септември 2014 11:24

  • 1832
  • 0
Новият областен управител на Разград д-р Илиян Драмалиев встъпи в длъжност
©

Новият областен управител на Разград д-р Илиян Драмалиев встъпи в длъжност. Това стана в присъствието на зам.-областните управители Иван Борисов и Севгин Шукри. Досегашният управител Стоян Ненчев предаде символично поста и му връчи печата на областната администрация, и ключовете от кабинета.

Д-р Драмалиев обеща да се старае с дейността си да допринесе за по-доброто развитие на област Разград, както и за решаването на наболели въпроси.

Той подчерта, че основната му цел сега ще бъде провеждането на спокойни, честни и почтени избори.

Той сподели, че след 1991 година не е членувал в нито една партия, не дели хората по партийна принадлежност и има приятели във всички политически сили. Смятам, че екипът, с който ще работя ще е същият, към момента не са наложителни промени, допълни той. От своя страна Стоян Ненчев пожела успех на своя наследник и отбеляза, че с опита си като административен ръководител д-р Драмалиев бързо ще навлезе във всички аспекти на работата си.

Наред с това да бъдат осигурени нормални и законоосъобразни избори новият областен управител има и цял комплекс от други задачи и проблеми, с които той ще трябва да се справи, подпомаган от експертите, коментира Ненчев. Д-р Илиян Драмалиев бе назначен на поста с решение на Министерския съвет от 10 септември.

Той е ветеринарен лекар по професия, завършил Висшия институт по зоотехника и ветеринарна медицина в Стара Загора. Досега бе началник отдел "Контрол на храните" при Областна дирекция по безопасност на храните.
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1832 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини