Страхил Ангелов към арестуваната от РБ: Вие сте болни хора

  • 11 септември 2014 07:53

  • 6559
  • 35
Страхил Ангелов към арестуваната от РБ: Вие сте болни хора
©

Осмата в листата на Реформаторския блок в 24-ти район в София Марта Георгиева беше задържана пред Паметника на Съветската армия, заради това, че написа „Окупатори“ на няколко места в основата на Паметника. Този акт показва позицията ни, че света е под заплаха от Русия, България също. За нас това не е паметник, то няма стойност. Ние го наричаме това нещо. Има стойност само за руското посолство. Това каза Марта Георгиева пред БТВ.

Паметникът на съветската армия беше боядисан, защото хората, които го направиха търсеха внимание. Това е много тривиален акт и рискува да влоши външнополитически отношения. Това каза кандидатът за депутат от БСП Страхил Ангелов пред БТВ. Не знам за какво станах, това са простотии. Хората в света имат култура и не поругават паметниците си. Вие какъв паметник искате - на Адолф Хитлер ли? Паметници на съветската армия има и във Виена, но там хората ги уважават.

Аз мисля, че Марта става в 3:00 ч. посред нощ да драска по паметниците, за да я дават по телевизията, смята Ангелов. Това не е паметник на Сталин, а е в памет на жертвите на фашизма. Помислете, преди да го поругаете, призова Ангелов. Млади хора сте, как може такова нещо, къде ви възпитават, възмути се Ангелов. Това е вандалска проява и аз не я одобрявам, добави той.

Вие бихте ли сложили снимка на стената на убиеца на вашия баща?, попита го Георгиева. Това е една акция, която цели да покаже реалната заплаха за България. Ние не драскаме, а оставяме политическо послание. Когато това нещо бъде демонтирано и сложено в музей, тогава който иска може да ходи и да му се кланя, убедена беше Марта Георгиева.

Вие сте болни хора. Минал е четвърт век от тогава. Това са едни момчета и вие ги наричате репресивен апарат, нападна я Ангелов за обвиненията й срещу полицаите, които са я арестували.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6559 35

Свързани новини

Коментари 35

Добави коментар

2015.06.03 | 13:04

35
Ангелов много добре ги е определил реформаторите - болни мозъци са!

2015.06.03 | 13:04

34
Иска да създаде проблеми на държавата с Русия или какво? Типичен представител на деформаторите - нагла, неориентирана и повърхностна! Нормален човек не би дал гласа си за тези паразити!
Дидо

2015.06.03 | 13:04

33
Не морално и ненормално е да стои паметник на америк. бомбардировачи и никой да не го забелязва ,а хора които са ни освободили и взели под крилото си да бъдат съдени по този начин.Всичко решаваме по обратен и опърничев начин.Какво ни пречи да си имаме икономически,търговски отношения с Русия без да ни се месят по политически начин в живота на хората в държавата ако правилно се изразявам.Не е чак толкова сложно.Няко ще кажат че тези неща са свързани но не е така ние хората така мислим защото сливаме границите на двете понятия.Ако се спазват поотделно ще има др.резултат.
Сашо

2015.06.03 | 13:03

32
Неможе да се съди от поведението на един човек за всички в РБ.Както в държавата има добри и лоши хора така е и в партиите.Ако го правят по-голямата частот тях организирано да ,но единични случеи незначат че всички в РБ са с такова поведение.Постъпката е ожасно лоша и е нужно искрено извинение на тези хора които са си изпратили близките на война и никога повече не са ги видели.Да се покаят и изпратят писмо до Руското посолство за извинение.Това е доброто поведение което води до плюсове ,което от своя страна не означава ,че сме съгласни с поведението на Русия спрямо Украйна в никакъв случей.Когато ръково - дителите им са идиоти ,народа няма вина особено когато сами се избират и назначават.
съветски подлоги

2015.06.03 | 13:03

29
Щастливи ли си бре трол съветски,що не си ходиш в новоросия,ами искаш с България да тръгнеш натам...щастлив ли си да сереш съветските си заразни лайна тук за по 5лева на пост.... Или си мислиш че като дойдат зелените вежливи боклуци на мъжа на мечтите ти путин,ти щото си тролил ще те направят министър а, Свине сте вие...българин,продаващ България на СССР,боклуци-националисти,освободили ни от фашизма,дрисък,едни и същи мантри...тогава боклуците освобождавали България от фашизма,сега освобождават Украйна пак от фашизма, Кирливи комунистически свине,продали род,държава и душа за копейки...неможете с интелект да се реализирате и затова ще продадеш и майка си на тоя къде му лижеш подметките,само и само да те направят партиен секретар...вие червените животни си мислите,че и Господ ще излъжете и убиете,ама не...на всеки му заслуженото...рано или късно
idiot

2015.06.03 | 13:03

31
ama i iti si 1 goliamo riadko LAIIIINOOO

2015.06.03 | 13:03

30
АНАБОЛНАТА ТИКВА ГЕРБЕРАСТКА Е ЛАПНАЛ ТУРСКО - АМЕРИКАНСКИЯ УЙЙ ! НЕ МОЖЕ БАНДИТ КОМУНИСТ ДА Е ПРЕМИЕР ! ГОСПОД НИ ПРЕДУПРЕЖДАВА ! ПРИ БИРАТА , ИНАЧЕ ЩЕ ИМА ГОЛЕМИ НАКАЗАНИЯ ! САМО ВОЛЕН !

2015.06.03 | 13:02

28
АНАБОЛНАТА ТИКВА Е ЛАПНАЛ ТУРСКИЯ УЙЙ ! НЕ МОЖЕ БАНДИТ КОМУНИСТ ДА Е ПРЕМИЕР ! ГОСПОД НИ ПРЕДУПРЕЖДАВА ! ПРИ БИРАТА , ИНАЧЕ ЩЕ ИМА ГОЛЕМИ НАКАЗАНИЯ !
вили

2015.06.03 | 13:02

27
Марта трябва да отиде лично в Руското посолство и да се извини за неграмотността си ,че не е учила Българска история.Пази Боже такива хора да правят реформи и държавата ни ще процъфти.Да си получиш наказанието от съдебните власти ,а другото наказание е да прочетеш 50 пъти историята на България ,ако знаеш да четеш....Може да разбереш грешката си.
воленуглу ПРИ ЛУКАНОВ СМЪРТ ЗА ПРЕДАТЕЛЯ

2015.06.03 | 13:01

25
КЪДЕТО Е СТЪПИЛ РУСКИ БОТУШ И ТРЕВА НЕ НИКНЕ ТОВА Е НАПИСАЛ ГЛ РЕДАКТОР НА В.ДЕМОКРАЦИЯ волен николов сидеров

2015.06.03 | 13:01

26
а па къде е опитала да вкара демокрация USA -само смърт и безредици
СМЪРТ ЗА ТЕРОРИСТА путю

2015.06.03 | 13:01

24
НИЩО ХУБАВО НЕ СМЕ ВИДЯЛИ ОТ ПИЯНИЯ путю ПРОДАВА НИ НАЙ СКЪПИЯ ГАЗ
AJ4A

2015.06.03 | 13:01

23
Лелееееее, колко лесно било да запалиш фитила на ............. простолюдието!!!!! Девойката се направила на антикомунист, нооооооо е в листата на тези, чийто другари вече 25 години управляват София, но НЕ премахват паметниците на ........... съветските окупатори!!!! Едните уж правят нещо, другите го отразяват по всички медии, за да може да ви насъскат един срещу друг, че да станете насъскани свирепи кучета, готови да умрат за .............. един и същи господар - на КРЕМЪЛ ВЕРНИ ПОДЛОГИ, прикрити зад всевъзможни политически абревиатури!!!!

Добави коментар

Водещи новини