Менда Стоянова: Законът е един за всички, включително за Рашкови

  • 28 септември 2011 13:40

  • 1120
  • 3
Менда Стоянова: Законът е един за всички, включително за Рашкови
© Булфото

Когато преди 6 години бях ръководител на данъчната агенция в Пловдив, декларирам, че законът се е прилагал такъв, какъвто е действал по това време, и е бил прилаган еднакво спрямо всички, включително и за фамилията Рашкови. Това заяви в парламента председателят на бюджетната комисия Менда Стоянова.

Менда Стоянова е била директор на НАП – Пловдив, когато е имало подадени сигнали за данъчни нарушения от страна на Кирил Рашков, стана ясно в парламента.

„Не очаквайте от мен да си спомня за конкретни проверки или ревизии от 90-те години”, категорична бе Стоянова. По думите й, за сметка на това, към Министерство на финансите функционира орган – инспекторат, който може да даде оценка за работата на всеки един данъчен служител.

Последвайте канала на

1120 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
plovdivchanka

2011.09.29 | 15:02

3
vinagi ima vidov den! Menda da ne se pravi na sklerotizirana babichka. Ne pomnela.... Kolko li se e nagushvali ciganskite baroni, za da prikriva danychnite im narusheniq.... Ajde tq aki ne pomni-nie pomnim i shte i go REKNEM, ako se pravi na umrqla lisica....
Plovdiv

2011.09.29 | 15:02

2
Mendooo stiga si lygala maa, oshte kolko kato car Kiro si krila. ajde podavaj si ostavkata nagla jeno
Ева

2011.09.29 | 15:02

1
Тази Менда лъже . Няма как да не извърши данъчна проверка на този циганин, ако не е получила тлъст подкуп от това мазно лице .

Добави коментар

Водещи новини