Вицепремиерът Захариева свиква среща за безопасността на асансьорите

  • 20 август 2014 13:26

  • 913
  • 4
Вицепремиерът Захариева свиква среща за безопасността на асансьорите
© Булфото

Заместник министър-председателят по икономическата политика и министър на регионалното развитие и инвестиционното  проектиране в служебното правителство Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на ще се срещне с председателя на Държавната агенция за метрология и технически надзор Стефан Цанков. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на регионалното развитие. В разговора ще участва и заместник-министърът на икономиката и енергетиката Ирена Младенова.

Ще бъде обсъдена необходимостта от промени в подзаконовата нормативна уредба, които да гарантират безопасността на асансьорите в страната за опазване живота и здравето на хората и тяхната сигурност. Целта е да се предотвратят в бъдеще инциденти с асансьорите, а инициативата е част от мерките, които се предприемат след нещастния случай от 19 август в София, допълват от министерството.

На срещата ще бъдат дискутирани и първоначалните резултати от назначената спешна проверка на подемните съоръжения в страната, разпоредена от Захариева, допълват от министерството.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
913 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
срочно ликвидация з а престъпна агенция

2014.08.21 | 08:40

4
да ликвидира Агенцията по геодезия,картография и кадастър стига са провеждали показни кражби през тази опасно престъпна структура.Всички необходими данни з а имотите д а с е пазят в общините там поне хората се познават едни други и всякакви кражби чрез подправка и преместване на координати се хващат веднага...
гошо

2014.08.20 | 18:31

3
А после ще ви изненадат пожарите,снеговалежите,авто и жп катастрофите,свлачища,лавини,падащи керемиди и други подобни.Истината е,че тези неща се случват защото КРАДЕТЕ и изобщо не мислите за проблемите.

2014.08.20 | 18:31

2
всички асансьори на съвещание в банкя, веднага!

2014.08.20 | 18:31

1
Късно е ! А в България НЯМА по - голям изрод , урод и ПРЕСТЪПНИК от ТИКВАТА !Комунист ,бандит , наркотрафикант , възпитаник на ДС - българското ГЕСТАПО в Симеоново ! Само тоя крадед и лъжец е виновен за всички бедствия ! ГОСПОД ни предупреждава ! В затвора , а не във властта !!!САМО ВОЛЕН и АТАКА !

Добави коментар

Водещи новини