МС ще гледа проекта за охрана на Шипка

  • 20 август 2014 09:34

  • 1291
  • 0
МС ще гледа проекта за охрана на Шипка
© Булфото

Седмичното правителствено заседание ще се проведе от 10.00 часа в Министерски съвет, съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет.

В дневния му ред ще бъдат разгледани общо 16 точки. Министърът на вътрешните работи Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен и министърът на културата Мартин ИвановМартин Иванов Мартин Иванов е роден на 4 август 1970 г. във Велико Търново. Мартин Иванов е магистър по история ще внесат проект на решение за осигуряване на охраната на Националния музей „Шипка-Бузлуджа”, Националния исторически музей – София и Националната галерия за чуждестранно изкуство – София.

Също така Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен ще внесе и проект на постановление за одобряване на допълнителни разходи/трансфери от резерва по чл. 1, ал. 2, раздел II, т. 4.1.1. от Закона на държавния бюджет за непредвидени и неотложни разходи за предотвратяване, овладяване и преодоляване на последиците от бедствия.

Министър-председателят проф. Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска ще внесе проект на решение за освобождаване и назначаване на областен управител на областите Варна, Стара Загора и Перник.

Министърът на финансите Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в ще внесе проект на постановление за приемане на тарифа, по която партиите, коалициите и инициативните комитети заплащат предизборните предавания по БНТ и БНР и техните регионални центрове, при провеждането на избори за народни представители за 2014 г.

Министърът на здравеопазването Мирослав НенковМирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 г. в град София. Завършил е специалност  ще внесе проект на решение за изменение на решение №343 на Министерския съвет от 2008 г. за създаване комисия по прозрачност по Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина и определяне на нейния състав.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1291 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини